Νάταλι Κάκκαβα: Η αποκαλυπτική της συνέντευξη: "Έπρεπε να πω τα πράγματα με το όνομα τους..."

Μίλησε εφ' όλης της ύλης

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Νάταλι Κάκκαβα: Η αποκαλυπτική της συνέντευξη:

Η Νάταλι Κάκκαβα αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές και όμορφες παρουσίες που μας συντροφεύουν αυτή τη στιγμή μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η Νάταλι και η εκπομπή Καλοκαίρι#Not αποτελούν μία ανάσα ψυχαγωγίας και ξεγνοιασιάς τις πρωινές ώρες, ενώ υπάρχουν πολλά για τη Νάταλι που δεν γνωρίζει το ελληνικό κοινό. Σε μία αποκαλυπτική της συνέντευξη μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων, δήλωσε: "Έπρεπε να πω τα πράγματα με το όνομα τους..."

Η όμορφη Νάταλι μίλησε αναφέρθηκε στη συνέντευξή της στην τηλεοπτική της σχέση με τον σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα, στα παιδικά της χρόνια και στο πως μεγάλωσε, ενώ παράλληλα μίλησε και για τη γενικότερη εμπειρία της στην τηλεόραση. Ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Νάταλι Κάκκαβα

Η εκπομπή «Καλοκαίρι #not» είναι μια καινούρια πρόκληση για μένα και τον Γρηγόρη. Όταν μας το πρότειναν, προβληματίστηκα για το αν θα μπορέσω να ανταποκριθώ. Ο Γρηγόρης έχει τεράστια τηλεοπτική εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο και δεν ήθελα η δική μου παρουσία δίπλα του να τον στρεσάρει παραπάνω ή ακόμα και και να αλλοιώσει την εικόνα που έχει ο κόσμος για εκείνον όλα αυτά τα χρόνια.

κάκκαβα γκουνταρας εκπομπη

Όσον αφορά τη ζωή της και το πως μεγάλωσε η Νάταλι είπε:

Μεγάλωσα με τον παππού και τη γιαγιά μου.. Δυο υπέροχοι άνθρωποι, που μου έδωσαν αγάπη άνευ όρων. Μοναχοπαίδι και μοναχοεγγόνι. Αυτή η μοναχικότητα όμως στα παιδικά μου χρόνια με έκανε μεγαλώνοντας να γίνω πολύ κοινωνική και υπεύθυνη.


Με το δελτίο καιρού ασχολήθηκα λόγω συγκυριών. Σπούδαζα φυσικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, συγκεκριμένα έκανα προπτυχιακά μαθήματα συνοπτικής μετεωρολογίας, και συμφοιτητές και καθηγητές μου έκαναν πλάκα λέγοντας μου ότι λόγω συμπαθητικής εμφάνισης και καλής άρθρωσης θα έπρεπε να έλεγα τον καιρό στην τηλεόραση.

 Νάταλι Κάκκαβα συνεντυξη

Έτσι φαίνεται ότι ξεκίνησε να κυλά το μικρόβιο στις φλέβες μου. Η τηλεόραση για μένα ως τηλεθεάτρια είναι «χαλάρωση», αλλά ως επαγγελματία ένας πολύ απαιτητικός χώρος. Θα ήθελα να παρουσιάζω το δελτίο καιρού μέχρι να βγω στη σύνταξη!

Αν δεν ήμουν στην τηλεόραση, θα ήθελα να μεγαλώνω τα παιδάκια μου και να κάνω πολλά άλλα εξίσου δημιουργικά πράγματα, τα οποία έτσι κι αλλιώς κάνω, αφού τα τελευταία 3,5 χρόνια έμεινα εκτός χώρου. Αυτό που δε χάνω στην τηλεόραση είναι το «Ευτυχείτε!». Παρακολουθώ σχεδόν τα πάντα, εκτός από αθλητικές εκπομπές. Είμαι τηλεορασάκιας. Αυτό που μου λείπει είναι ωραίες, δημιουργικές σειρές, με καλό σενάριο.


Η πιο αξέχαστη τηλεοπτική μου εμπειρία ήταν όταν εκφώνησα το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του ΜΕGΑ, κάτι που δεν είχα ξανακάνει ποτέ στα παρελθόν.

Η ατμόσφαιρα, λόγω των τότε δυσάρεστων εξελίξεων στον σταθμό της Μεσογείων, ήταν τόσο φορτισμένη, που ένιωσα ότι έπρεπε να βγω μπροστά και να πω τα πράγματα με το όνομα τους, κάτι που άλλοι δεν ήθελαν να κάνουν», είπε στο Τηλέραμα η Ναταλί Κάκκαβα.

Στιγμές ευτυχίας για Γκουντάρα, Κάκκαβα, Χατζίδου, Παύλου. Τι συνέβη;

Ξέσπασε σε κλάματα η Νάταλι Κάκκαβα - Τα λόγια με τρεμάμενη φωνή στο Καλοκαίρι #NOT

Σε κλάματα ξέσπασε η αγαπημένη και πανέμορφη παρουσιάστρια Νάταλι Κάκκαβα, ύστερα από το τραγούδι του πατέρα της Ελένης Χατζίδου. Τι συνέβη ακριβώς; Δείτε παρακάτω τα λόγια της Νάταλι με τρεμάμενη φωνή στο πλατό της εκπομπής Καλοκαίρι #NOT.

Συγκεκριμένα, ύστερα από την ολοκλήρωση του βίντεο η Νάταλι εμφανώς συγκινημένη ξεκίνησε να δακρύζει γιατί όπως έχει αποκαλύψει σε προηγούμενη συνέντευξή της, η ίδια δεν διαθέτει οικογένεια, πέρα από το σύζυγό της Γρηγόρη Γκουντάρα. Αμέσως να την αγκαλιάσει έτρεξε η Ελένη, της οποίας ο πατέρας γιορτάζει σήμερα.

Τα κλάματα της Νάταλι Κάκκαβα και τα λόγια με τρεμάμενη φωνή στο Καλοκαίρι#NOT

"Είμαι ένα δέντρο χωρίς ρίζες. Δεν έχω κανέναν, ούτε γονείς, ούτε αδέρφια, ούτε ξαδέρφια. Μόνο τον Γρηγόρη! Τα παιδιά είναι η συνέχειά σου.

Όλοι έχουμε ανάγκη να ξέρουμε ότι προερχόμαστε από κάπου και ανήκουμε και κάπου. Τα παιδιά μας είναι η συνέχειά μας, τα παιδιά έχουν εμάς. Κι εγώ κάποιες φορές θα ήθελα να ξέρω ότι ανήκω κάπου. Κι ευτυχώς αυτό το ρόλο τον έχει πάρει ο Γρηγόρης" Είπε η Νάταλι

Δείτε εδώ τις ευχές που έστειλε η Ελένη στον πατέρα της που σήμερα γιορτάζει!