Αυτή είναι η αδυναμία της Kate Middleton μέσα από το Buckingham

Το στήριγμά της στα δύσκολα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτή είναι η αδυναμία της Kate Middleton μέσα από το Buckingham

Μπορεί να είναι πολλοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι οι σχέσεις της βασιλικής οικογένειας είναι τεταμένες και υπάρχουν πολλές κόντρες, ωστόσο είναι αλήθεια πως η Kate Middleton έχει μία μεγάλη αδυναμία, έναν κρυφό "σύμμαχο" μέσα στο Buckingham.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν είχε ποτέ άριστες σχέσεις με την Μέγκαν Μαρκλ, ενώ είναι αλήθεια πως ο κλειστός χαρακτήρας της, δεν της επιτρέπει να κοινωνικοποιηθεί εύκολα. Την ώρα που πολλοί τη συγκρίνουν με την Diana, η Kate Middleton δείχνει πως δεν έχει σε καμία περίπτωση τον χαρακτήρα της αδικοχαμένης λαίδης.

Μέσα στο παλάτι ωστόσο κατάφερε να βρει έναν άνθρωπο που την καταλαβαίνει και τη βοηθάει, κάθε φορά που το πρωτόκολλο τη ζορίζει, κάθε φορά που τα βάζει μαζί της κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Αυτή είναι η αδυναμία της Kate Middleton μέσα από το Buckingham

Τη στήριξή της λοιπόν τη βρήκε στην Πριγκίπισσα Άννα, την μοναχοκόρη της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία είναι εξωστρεφής και επαναστάστρια, οπότε προσπαθεί να έχει από κοντά της Kate και να την υποστηρίζει.

Βγήκε από το Buckingham με μάσκα η Kate Middleton

Η Αγγλία συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της «Γολγοθά» με τον κορωνοϊό, καθώς τα κρούσματα και οι θάνατοι συνεχίζουν να είναι αυξημένα. Η Kate Middleton, χρειάστηκε να βγει για λίγο από το Buckingham, φόρεσε τη μάσκα της και οι κάμερες την απαθανάτισαν.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει κάθε φορά τον τρόπο να εντυπωσιάζει, τόσο με την εμφάνισή της όσο και με τις πράξεις της. Μέσα στην καραντίνα είδε πολύ σοβαρά το ρόλο της και ασχολήθηκε πολύ με τους Άγγλους πολίτες που χρειάστηκαν τη βοήθειά της.

Η δουλειά της, συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Γι΄αυτό το λόγο, φόρεσε το εντυπωσιακό μπεζ φόρεμά της και πήγε σε κοινωνικό παντοπωλείο για νέες μητέρες.

Η εμφάνισή της σχολιάστηκε ιδιαίτερα με την Kate Middleton να επιλέγει υφασμάτινη μάσκα κόστους περίπου 16 ευρώ αλλά και γάντια μιας χρήσης.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα, βγήκε στη «φόρα» μία αδημοσίευτη φωτογραφία του γιου της Kate Middleton, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στο παλάτι.