Κόκκινο Ποτάμι: Μετά το τέλος τους από το OPENtv ξανά μαζί το ζευγάρι

Μόλις έγινε γνωστό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κόκκινο Ποτάμι: Μετά το τέλος τους από το OPENtv ξανά μαζί το ζευγάρι

Λίγο καιρό μετά το συγκλονιστικό τέλος της επιτυχημένης σειράς του Opentv και του Μανούσου Μανουσάκη, «Κόκκινο Ποτάμι», έγινε γνωστό πως ένα αγαπημένο ζευγάρι της σειράς θα βρεθεί ξανά μαζί σε μία λαμπερή παραγωγή.

Η σειρά, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη, γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και κατάφερε να προκαλέσει ρίγη συγκίνησης σε όλους τους τηλεθεατές που παρακολούθησαν την τραγωδία που έλαβε χώρα στον Πόντο μέσα από τη μικρή τους οθόνη.

Αυτό είναι το ζευγάρι από το Κόκκινο Ποτάμι που είναι ξανά μαζί μετά το τέλος τους από το Opentv

Ο λόγος φυσικά για τους δύο πρωταγωνιστές της σειράς, τον Ιωάννη Παπαζήση και την Αναστασία Παντούση, οι οποίοι υποδύθηκαν τον Μίλτο και την Ιφιγένεια. Οι δυο τους θα βρεθούν ξανά μαζί σε μία παραγωγή, αυτή τη φορά όμως όχι τηλεοπτική.

Κόκκινο Ποτάμι Ιωάννης Παπαζήσης Παντούση

Συγκεκριμένα, καλώς εχόντων των πραγμάτων ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση θα πάρουν μέρος στην παράσταση «Κάποτε στο βόσπορο» στο θέατρο Βεάκη σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου.

Μάλιστα, πριν από λίγο διάστημα πραγματοποιήθηκε και η πρώτη ανάγνωση του έργου με όλους τους συντελεστές, ενώ από τη μεριά του, ο Ιωάννης Παπαζήσης πρόκειται να παίξει και στη νέα σειρά του Alpha, «Αγγελική» - δείτε εδώ τις φωτογραφίες από τα πρώτα γυρίσματα.

Ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες - Τα πάνω κάτω στο χωριό του ΑΝΤ1

Μια μεταγραφή μεγατόνων πρόκειται να συμβεί που θα ταράξει το χωριό του ΑΝΤ1, Διαφάνι! Ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι συζητάει για να μπει στη σειρά Άγριες Μέλισσες και το Youweeklygr... ξέρει ποιος είναι!

Συζητήσεις, μάλιστα, είχαν γίνει και πέρυσι προκειμένου να ενταχθεί στο cast της σειράς, το γεγονός όμως πως πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη καθιστούσαι αδύνατη τη συμφωνία του με αντίπαλο στρατόπεδο.

Πρόκειται για τον Αργύρη Πανταζάρα ο οποίος θα υποδυθεί έναν άνδρα που φτάνει στο Διαφάνι το 1965 -η χρονολογία στην οποία θα μας ταξιδέψει ο νέο κύκλος- με μια κρυφή ιστορία το κουβάρι της οποίας θα ξετυλιχθεί αργά αργά.

Υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο πως η συμφωνία του με την παραγωγή της σειράς θα κλείσει.

Μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες από το Κόκκινο Ποτάμι

Δείτε εδώ κι ένα κρυφό ειδύλλιο που έχει δημιουργηθεί στις Άγριες Μέλισσες!