Νίκος Μουτσινάς: Έβαλε ξανθά μαλλιά και "έριξε" το διαδίκτυο

Εικόνα έπος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: Έβαλε ξανθά μαλλιά και

Ξανθά μαλλιά έβαλε ο Νίκος Μουτσινάς και με την ανάρτηση του "έριξε" όλο το διαδίκτυο. Ο παρουσιαστής έχει μπόλικο χιούμορ, ωστόσο με αυτή την ανάρτηση του έδωσε... ρεσιτάλ.

Τι και αν βρίσκεται σε διακοπές, ο παρουσιαστής δεν αφήνει παραπονεμένους τους διαδικτυακούς του φίλους και καθημερινά με διάφορες αναρτήσεις του, τους ενημερώνει για τις όμορφες στιγμές που περνάει.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι λάτρης των social media και δεν τον νοιάζει να τσαλακωθεί. Για αυτό και χθες έκανε μια ανάρτηση έπος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, έβαλε το πρόσωπο του στο πρόσωπο της... Madonna και με αυτό τον τρόπο θέλησε να της πει χρόνια πολλά. Να σημειώσουμε πως με ξανθά μαλλιά ο παρουσιαστής είναι... απίστευτος. Δείτε μάλιστα με ποιον βρίσκεται στις διακοπές του εδώ!

Αυτή είναι η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά που "έριξε" το διαδίκτυο με ξανθά μαλλιά

Νίκος Μουτσινάς instagram

«Άσπρισε» το πρόσωπο του Νίκου Μουτσινά

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται το πρόσωπο του να έχει «ασπρίσει» κανονικά, κάτι που προκάλεσε την εντύπωση των διαδικτυακών του φίλων.

Ο γνωστός παρουσιαστής είναι λάτρης των social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να ανεβάζει στο Instagram, πολύ ιδιαίτερα στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή, πόσο μάλλον από τις διακοπές του, τις οποίες απολαμβάνει και με το παραπάνω μαζί με φίλους του.

Αυτή είναι η φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά στην οποία έχει «ασπρίσει» το πρόσωπό του

Έτσι χθες, αποφάσισε να προκαλέσει ξανά λίγο πανικό και μετά από βίντεο με τα Φιλαράκια που ανέβασε - δείτε το εδώ - έβαλε μία μάσκα ομορφιάς και πόζαρε στον φακό σαν σε εξώφυλλο της Vogue.

Νίκος Μουτσινάς μάσκα ομορφιάς