Χάρης Βαρθακούρης: Η δημόσια απάντηση στην Νάταλι Κάκκαβα - "Εγώ ο βλάκας τσιμπάω το δόλωμα..."

"Έξαλλος"

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης: Η δημόσια απάντηση στην Νάταλι Κάκκαβα -

Πριν από λίγες μέρες ήταν τα γενέθλια της πρωτότοκης κόρης του Χάρη Βαρθακούρη, Μελωδίας και εκείνος της ευχήθηκε και δημόσια με μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα. Στο κείμενο που της έγραψε χρησιμοποίησε και το γνωστό του "όπλο", το χιούμορ του. Ωστόσο, η κίνησή του αυτή και συγκεκριμένα ορισμένα λόγια του προκάλεσαν αντιδράσεις. Το συμβάν αυτό σχολίασε και η Νάταλι Κάκκαβα και ο ίδιος απάντησε στα αρνητικά σχόλια με μία ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης είχε γράψει "Όλες οι τιμωρίες και οι φορές που σε έχω αφήσει να κοιμηθείς νηστική στον κήπο, έπιασαν τόπο. Χαλάλι και το ξύλο" ενώ λίγο ύστερα έσβησε τη φράση “χαλάλι και το ξύλο”. Μεταξύ άλλων, σε αυτό το σχόλιο αντέδρασε η Νάταλι Κάκκαβα, σήμερα το πρωί στο Καλοκαίρι#Νοt λέγοντας το παρακάτω.

βαρθακουρης αναρτηση facebook

"Ο Χάρης έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χιούμορ. Προφανώς αυτό που έγραψε ήταν χιουμοριστικό, ατυχέστατο όμως. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αντιλαμβανόμαστε πότε κάποιος κάνει χιούμορ με το συγκεκριμένο κομμάτι. Ένας άνθρωπος που διαβάζει έστω και για πλάκα ότι “χαλάλι το ξύλο” δεν είναι ωραίο, είναι μια ατυχήσασα στιγμή" Είπε η Νάταλι.

Η απάντηση του Χάρη Βαρθακούρη στα αρνητικά σχόλια και τη Νάταλι Κάκκαβα

"Όταν κάποιος υπερασπίζεται ένα 0,05% (μπορεί να λέω και πολύ) που δεν έπιασε το αστείο μου, η λογική λέει ότι ανήκει σε αυτή τη μειοψηφία. Είναι μια "ΑΤΥΧΗΣ στιγμή" για όσους δεν ανήκουν στο 99,95% που διαθέτει ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ και αντιλήφθηκε το προφανές, ότι αστειεύομαι.

Όλα στο βωμό δημιουργίας εντυπώσεων. Κι εγώ ο βλάκας τσιμπάω το δόλωμα... ΧΙΟΥΜΟΡ: είτε έχεις, είτε δεν έχεις. Όπως δεν υπάρχει "λίγο έγκυος" κάπως έτσι και με το χιούμορ. ΥΓ. Αναμένω "υπεράσπιση" γι’αυτούς που θεωρούν ότι η γη είναι επίπεδη. Harry Varthakouris" Έγραψε ο Χάρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Χάρης Βαρθακούρης ανάρτηση

Εντωμεταξύ, εδώ θα βρείτε την αρχική αντίδραση της Νάταλι Κάκκαβα στην ανάρτηση του Χάρη για τα γενέθλια της κόρης του.

Χαρές στο σπίτι του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη

Εχθές το σπίτι του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη είχε γεμίσει με χαμόγελα και χαρές. Γιατί όμως; Τι ήταν αυτό που έφερε το γιορτινό κλίμα και έκανε την Αντελίνα να κάνει χαρμόσυνες αναρτήσεις στο Instagram;

Εκείνο που προκάλεσε όλη αυτήν την έντονη χαρά και εύθυμη διάθεση δεν ήταν άλλο από τα γενέθλια της πρωτότοκης κόρης τους, Μελωδίας! Η μικρή κούκλα κόρη του αγαπημένου μας ζευγαριού έκλεισε τα 10 έτη και η Αντελίνα συγκινημένη έσπευσε να της ευχηθεί και δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη - Χαρές στο σπίτι των Βαρθακουρέων

"10 ετών σήμερα...Χρόνια πολλά παιδί́ μου, πρωτότοκό μου, ευτυχία μου, χαμόγελό μου, σπλάχνο μου, αναπνοή μου, μέλι μου, ήλιε μου και φεγγάρι μου... Είμαι πολύ τυχερή́ που είμαι μητέρα σου και περήφανη!

Να τα χιλιάσεις... ν’ αγαπάς πολύ, να δίνεις ευκαιρίες στους άλλους, να συγχωρείς, να μοιράζεσαι, να μην τα παρaτάς, να δουλεύεις σκληρά, να είσαι δίκαιη και να προστατεύεις πάντα αυτούς που έχουν ανάγκη... Σ’ αγαπώ απέραντα...η μαμά σου!@harryvarthakouris σ’ ευχαριστώ...σε λατρεύω...να την χαιρόμαστε! Μια ευχή να είναι καλά όλα τα παιδιά του κόσμου". Έγραψε η Αντελίνα συγκινημένη.

μελωδία γενέθλια βαρθακούρη

Βαρθακούρη γενέθλια ανάρτηση

Η Αντελίνα ξεκίνησε διατροφή. Δείτε εδώ τι έχει επιλέξει να τρώει και πόσα κιλά έχει χάσει.

ΠΗΓΗ D