«Ας έπαιρναν άλλη παρουσιάστρια» - Το σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα για την Ιωάννα Μαλέσκου

Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ας έπαιρναν άλλη παρουσιάστρια» - Το σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα για την Ιωάννα Μαλέσκου

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δε δίστασε να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο για την Ιωάννα Μαλέσκου λίγο πριν την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ, ξεκαθαρίζοντας πως αν δεν τους αρέσει το προφίλ της, θα έπρεπε να έχουν πάρει άλλη παρουσιάστρια.

Αφορμή για τα σχόλια στάθηκε η νέα ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου αναφερόμενη στους διαδικτυακούς της φίλους και στους τηλεθεατές της.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να σχολιάσεις τις επικείμενες πρεμιέρες της Ιωάννας Μαλέσκου και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Μάλιστα, υπογράμμισε: «Τα πρόσωπα που πήραν μεταγραφή και τα κανάλια ποντάρουν πολύ σε αυτά προσπαθούν τα κανάλια να τα προφυλάξουν για να έχουν αγωνία να τους δουν στην πρεμιέρα».

Αυτό είναι το σχόλιο που έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την Ιωάννα Μαλέσκου

Όταν δημοσιογράφος της εκπομπής επεσήμανε ότι ο σταθμός ΣΚΑΪ προσπαθεί να φτιάξει ένα διαφορετικό προφίλ στην Ιωάννα Μαλέσκου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν δίστασε να πει: «Αν ο ΣΚΑΪ θέλει να της αλλάξει το προφίλ, προφανώς έπρεπε να πάρει άλλη κοπέλα στην παρουσίαση»!

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτό είναι το μήνυμά της λίγο πριν την πρεμιέρα του Love it

Η πρεμιέρα της καλλονής παρουσιάστριας από την Κρήτη, Ιωάννας Μαλέσκου δεν απέχει πολύ και ο ενθουσιασμός της δεν κρύβεται. Η ίδια έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έστειλε ένα μήνυμα δημόσια, λίγο πριν την πρεμιέρα του Love it.

Χαρακτηριστικά, η πρεμιέρα της νέα εκπομπής με κεντρική παρουσιάστρια την όμορφη Ιωάννα θα γίνει στο τηλεοπτικό κανάλι του ΣΚΑΙ στις 31 Αυγούστου και θα ονομάζεται “Love it”. Η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή το trailer της εκπομπής της που είδε να παίζει στην τηλεόραση, έβγαλε μια φωτογραφία και έγραψε το εξής:

"Ανυπομονώ να φτάσει η ημέρα που θα σας συναντήσω.. Κυρίως εσάς, όλες τις φίλες που απέκτησα από κάθε σημείο της χώρας. Εσάς που με αγκαλιάζετε με φως και αγάπη. Ευχαριστώ. Με αγάπη, η Ιωάννα σας"

Δείτε εδώ την ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου με το δημόσιο μήνυμα της

 Ιωάννα Μαλέσκου ανάρτηση εκπομπή

Αυτή θα είναι η ομάδα της Ιωάννας Μαλέσκου