Ράγισε καρδιές η Ελένη Χατζίδου: «Τις κρίσεις πανικού τις έπαθα όταν ο Παντελής Παντελίδης μου...»

Τι αποκάλυψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές η Ελένη Χατζίδου: «Τις κρίσεις πανικού τις έπαθα όταν ο Παντελής Παντελίδης μου...»

Η Ελένη Χατζίδου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη και ράγισε καρδιές, όταν αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που πάθαινε. Όπως έκανε γνωστό ξεκίνησαν όταν ο Παντελής Παντελίδης της έδωσε το τραγούδι «χειρότερα», καθώς δεν άντεχε τόση δημοσιότητα.

Στη Μαρία Ανδρέου και το περιοδικό “ENJOY” μίλησε η τραγουδίστρια, η οποία αναφέρθηκε για την περίοδο που πάθαινε κρίσεις πανικού αλλά και για τον ρόλο που έπαιξε ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου στο να ξεπεράσει το πρόβλημά της.

Για αυτό το λόγο η Ελένη Χατζίδου πάθαινε κρίσεις πανικό λόγω του Παντελή Παντελίδη

Δείτε ωστόσο εδώ και το βίντεο του Παντελή Παντελίδη με τον αδερφό του, Κωνσταντίνο που ήρθε στη δημοσιότητα και ανατρίχιασε.

Διάβασα σε μια συνέντευξή σου ότι μια χρονική περίοδο στη ζωή σου πάθαινες κρίσεις πανικού. Από πού άντλησες δύναμη και το ξεπέρασες; Πώς το διαχειρίστηκες;

Με βοήθησε σε αυτό πολύ ο άνδρας μου. Όταν στο σπίτι έχεις τον Ετεοκλή, έναν άνθρωπο που πάλεψε με το θάνατο και τον νίκησε, που έμεινε για καιρό στην εντατική και στο νοσοκομείο και όχι μόνο επιβίωσε, αλλά στάθηκε στα πόδια του ακόμη πιο δυνατός και παλεύει σαν λιοντάρι την καθημερινότητα, εμένα δεν μου επιτρέπεται να στεναχωρηθώ για τα οικονομικά μου, τα επαγγελματικά μου και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Ελένη Χατζίδου Παντελής Παντελίδης Χειρότερα

Ο Ετεοκλής μού έμαθε πώς το κακό το γυρνάς σε καλό με τη θετική σου σκέψη, γιατί εσύ τελικά επιλέγεις αν θέλεις να τα βλέπεις όλα μαύρα ή αισιόδοξα. Ο ψυχολόγος μου είναι ο Ετεοκλής. Αυτός βάζει το μυαλό και την ψυχή μου σε τάξη. Τις κρίσεις πανικού τις έπαθα στη ζωή μου στο απόγειο της καριέρας μου. Όταν ο Παντελίδης μού έδωσε το “Χειρότερα”. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτή την αναγνωρισιμότητα ούτε και την επιτυχία. Και είναι σχεδόν τρελό, θα έλεγα, και οξύμωρο, γιατί, όταν έφυγα από την Αλεξανδρούπολη για την Αθήνα, με αυτό το όνειρο έφυγα, να γίνω μια καλή και δημοφιλής τραγουδίστρια.

Δούλευα εντατικά από το 2002 και η επιτυχία μού χτύπησε την πόρτα με το “Χειρότερα” το 2013. Πολλά χρόνια αργότερα, άρα δεν θα έπρεπε να με φοβίσει. Κι όμως το μυαλό του ανθρώπου παίζει άσχημα παιχνίδια και το σώμα ξεσπά, η ψυχή ξεσπά. Δεν είναι ταμπού να πεις ότι παθαίνεις κρίσεις πανικού. Το θέμα είναι να το καταλάβεις και να συνεχίσεις να ζεις χωρίς να σε πάρει από κάτω.

Πως έμαθε η Ελένη Χατζίδου για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη;

«Ήμουν έξω, σε ραντεβού. Με παίρνει τηλέφωνο ένας άγνωστος αριθμός και στέλνω μήνυμα “ποιος είναι;”. Ήταν η Μαίρη Αρώνη, από το Πρωινό και της λέω “είμαι σε ραντεβού, θα σε πάρω μετά”. Μου απαντά “θέλω να σε ρωτήσω κάτι για τον Παντελίδη”...”, ανέφερε πως της είπαν και συμπλήρωσε: “Θεώρησα πως ήθελαν ένα σχόλιό για το σάλο που είχε ξεσπάσει με το τραγούδι για τη “σκάρτη γκόμενα που τριγυρνά στα Κατεχόμενα”... πού να πάει το μυαλό μου; Μου λέει η Μαίρη “σε παρακαλώ, βγες για ένα λεπτό” και, εκείνη τη στιγμή, που έρχεται μήνυμα στο κινητό από τον κομμωτή μου “έχω πάθει σοκ. Σκοτώθηκε ο Παντελής"!».