Ιωάννα Μαλέσκου: Το πρώτο στιγμιότυπο από το πλατό του Love it με τους συνεργάτες της

Μη το χάσετε!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Το πρώτο στιγμιότυπο από το πλατό του Love it με τους συνεργάτες της

Η πρεμιέρα της νέας καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής που θα προβάλλεται από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες κάθε μεσημέρι βρίσκεται μια ανάσα μακριά, συγκεκριμένα μερικές μόνο ημέρες. Η πανέμορφη ξανθιά παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου είναι πολύ ενθουσιασμένη για την εκπομπή της, Love it στον ΣΚΑΙ και μοιράστηκε τη χαρά της με τους ακολούθους της στο Instagram. Μη χάσετε το πρώτο στιγμιότυπο μέσα από το πλατό της νέας εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου με τους συνεργάτες της.

Χαρακτηριστικά, η καλλονή Ιωάννα από την Κρήτη ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, δηλαδή boomerang, στο οποίο τη βλέπουμε μαζί με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και τον Μάνο Μαγιάτη μέσα στο πλατό να χαμογελούν διάπλατα και να ποζάρουν μαζί.

Δείτε το πρώτο στιγμιότυπο της Ιωάννας Μαλέσκου από το πλατό του Love it

Στη φωτογραφία η Ιωάννα έγραψε, "Μετράμε αντίστροφα". Κι εμείς το ίδιο! Ανυπομονούμε να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της εξαιρετικής δουλειάς.

Πρόσφατα έγινε γνωστή και η οριστική ομάδα που θα πλαισιώνει την όμορφη Ιωάννα Μαλέσκου. Δείτε εδώ τα ονόματά τους.

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτό είναι το μήνυμά της λίγο πριν την πρεμιέρα του Love it

Η πρεμιέρα της καλλονής παρουσιάστριας από την Κρήτη, Ιωάννας Μαλέσκου δεν απέχει πολύ και ο ενθουσιασμός της δεν κρύβεται. Η ίδια έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έστειλε ένα μήνυμα δημόσια, λίγο πριν την πρεμιέρα του Love it.

Χαρακτηριστικά, η πρεμιέρα της νέα εκπομπής με κεντρική παρουσιάστρια την όμορφη Ιωάννα θα γίνει στο τηλεοπτικό κανάλι του ΣΚΑΙ στις 31 Αυγούστου και θα ονομάζεται “Love it”. Η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή το trailer της εκπομπής της που είδε να παίζει στην τηλεόραση, έβγαλε μια φωτογραφία και έγραψε το εξής:

"Ανυπομονώ να φτάσει η ημέρα που θα σας συναντήσω.. Κυρίως εσάς, όλες τις φίλες που απέκτησα από κάθε σημείο της χώρας. Εσάς που με αγκαλιάζετε με φως και αγάπη. Ευχαριστώ. Με αγάπη, η Ιωάννα σας"

Δείτε εδώ την ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου με το δημόσιο μήνυμα της

 Ιωάννα Μαλέσκου ανάρτηση εκπομπή

Αυτή θα είναι η ομάδα της Ιωάννας Μαλέσκου