Άσχημα τα νέα για ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Ακυρώνει ξανά το γάμο του

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Άσχημα τα νέα για ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Ακυρώνει ξανά το γάμο του

Άσχημα δείχνουν να είναι τα νέα για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz, καθώς για δεύτερη φορά είδαν τα σχέδια του γάμου τους να διαλύονται μπροστά στα μάτια τους και η θλίψη τους, όπως είναι φυσικό, είναι τεράστια. Για ποιο ζευγάρι γίνεται λόγος; Τι συνέβη ακριβώς;

Λόγος γίνεται για τον γνωστό τραγουδιστή, Γρηγόρη Μπιθικώτση και τη σύντροφό του Ελένη Τσιριγκάκη που ετοιμάζονταν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μύκονο αλλά ο κορωνοϊός είχε άλλα σχέδια για εκείνους.

Αυτός είναι ο λόγος που ζευγάρι της ελληνικής showbiz ακυρώνει ξανά το γάμο του και τον αναβάλλει

Αιτία για την ακύρωση του γάμου τους στάθηκε το πλαφόν που έχει επιβληθεί στον αριθμό των καλεσμένων. Το ζευγάρι προτίμησε έτσι να αναβάλει το γάμο για το σύντομο μέλλον, ώστε να ζήσει αυτήν τη μοναδική στιγμή όπως την έχει ονειρευτεί.

Γάμος ακύρωση Γρηγόρης Μπιθικώτσης

Ο Γρηγόρης χαρακτηριστικά δήλωσε: " Με το Ελενάκι είμαστε τρισευτυχισμένοι, είμαστε δεμένοι και με την πρώτη ευκαιρία θα το πραγματοποιήσουμε. Είναι στενάχωρο, δημιουργεί έναν εκνευρισμό, δημιουργεί μια αναστάτωση αλλά βλέποντας και κάνοντας. Είναι η δεύτερη φορά που αναβάλλουμε. Γενικότερα εμείς δεν θα είχαμε πάρα πολύ κόσμο. Δεν θα είχαμε πάνω από 150 άτομα. Στην αρχή μας είπαν 100, μετά μας είπαν 50.

Έτσι δεν μπορείς να κάνεις γάμο και να τον ευχαριστηθείς γιατί ο γάμος είναι μια ημέρα που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σου. Θέλω να είμαστε χαρούμενοι και να διασκεδάσουμε και οι φίλοι μας, μαζί μας. Η Ελένη είναι πολύ στεναχωρημένη όσο και εγώ. Και το νυφικό και το κοστουμάκι θα μας περιμένουνε, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.

Σήμερα θα περάσω τη μέρα ακυρώνοντας πράγματα και ενημερώνοντας αγαπημένους φίλους, καλεσμένους. Με την πρώτη ευκαιρία όταν το έδαφος είναι πρόσφορο μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο θα έχουμε καταφέρει να καλέσουμε ξανά τον κόσμο"

Ποιο γνωστό ζευγάρι φημολογείται ότι παντρεύτηκε στα κρυφά; Δείτε εδώ.

Άσχημα νέα και για άλλο ένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Έβαλε «φρένο» στο γάμο του

Άσχημα φαίνεται πως είναι τα νέα που «έσκασαν» πριν από λίγο, για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους ανακοίνωσαν τον γάμο τους, ωστόσο λίγες μέρες αργότερα, χρειάστηκε να βάλουν «φρένο» λόγω κορωνοϊού.

Αυτό είναι το ζευγάρι της ελληνικής shobiz που έβαλε «φρένο» στο γάμο του

Ο λόγος για τη Στέλλα Δημητρίου και τον αγαπημένο της Δημήτρη Μιχαηλίδη, οι οποίοι έκαναν την ανακοίνωση του γάμου τους πριν από μερικές μέρες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “secret”, το μυστήριο ήταν προγραμματισμένο να τελεστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στις Σπέτσες, ωστόσο λόγω του κορωνοϊού, λόγω των μέτρων που πάρθηκαν αλλά και επειδή η Στέλλα Δημητρίου κατάγεται από την Κύπρο και θα ταξίδευαν πολλοί συγγενείς της στην Ελλάδα, αποφάσισαν να το πραγματοποιήσουν αργότερα.

Για το ζευγάρι προέχει η υγεία όλων.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ που επικαλείται στενούς φίλους του ζευγαριού, οι δύο τους αρχικά θα κάνουν πολιτικό γάμο και στη συνέχεια, όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες θα κάνουν και τον θρησκευτικό.

Στέλλα Δημητρίου Δημήτρης Μιχαηλίδης γάμος