Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη που προκάλεσε «ταραχή»

Το μήνυμα - έκπληξη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη που προκάλεσε «ταραχή»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία νέα ανάρτηση στην οποία ποζάρει πάνω στο σκάφος και για ακόμα μία φορά, προκαλεί σωστή «ταραχή» στους διαδικτυακούς της φίλους!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και έτσι κάθε ανάρτησή της γίνεται απλά ανάρπαστη.

Έτσι, συνεχίζοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές, ανέβασε μία φωτογραφία από τη Νάξο όπου βρίσκεται με τον αγαπημένο της Ματεό Παντζόπουλο!

Απαντώντας στο σχόλιο που της έκανε ένας από τους followers της, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει και μία εξομολόγηση για τις όμορφες μέρες που περνάει, λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από τον ALPHA και την ελληνική τηλεόραση.

«Ζω απολαμβάνοντας το τώρα ... κάθε μέρα είναι μια καινούργια μέρα κι εγώ την χαίρομαι μ έναν καινούριο τρόπο ! Ο χρόνος πια δεν με κυνηγά ! Είμαι ήρεμη , χαρούμενη και παρούσα σε όλα! Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη ανάρτηση

Θύελλα αντιδράσεων με τη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Πριν από μερικές ώρες, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, η οποία μέσα σε λίγες μόνο ώρες, κατάφερε να σηκώσει "θύελλα" αντιδράσεων από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Είναι γνωστό πως η Ελένη Μενεγάκη έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram. Κάθε της ανάρτηση γίνεται απλά ανάρπαστη και έτσι πολλές φορές η αγαπημένη παρουσιάστρια επιλέγει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που σήκωσε "θύελλα" αντιδράσεων

Οι καλοκαιρινές διακοπές συνεχίζονται για την Ελένη Μενεγάκη, αυτή τη φορά στη Νάξο, και έτσι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει στην παραλία και γράφει: «Ήλιος, θάλασσα και η οικογένειά μου».

Τα likes και τα σχόλια, έπεσαν βροχή.

Ελένη Μενεγάκη instagram