Σταματίνα Τσιμτσιλή: Την κοιτούσε όλη η παραλία - Φωτογραφίες με μικροσκοπικό μπικίνι στην Πάρο

Δεν σταμάτησε να κάνει θαλάσσια σπορ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Την κοιτούσε όλη η παραλία - Φωτογραφίες με μικροσκοπικό μπικίνι στην Πάρο

Στην Πάρο απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός την Σταματίνα Τσιμτσιλή με μικροσκοπικό μπικίνι σε παραλία του νησιού. Μάλιστα, όλοι την κοιτούσαν, καθώς ακόμη και μετά από 3 γέννες, έχει απίστευτες αναλογίες στο σώμα της.

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - Φωτογραφίες: PANORAMA PRESS

Μητέρα τριών παιδιών, αλλά σε άψογη φόρμα... Λίγες μέρες πριν επιστρέψει στην καθημερινότητά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξασκείται στα αγαπημένα της θαλάσσια σπορ με αποκλειστικό μάρτυρα το YOU.

Ο φακός μας τη συνάντησε στη θάλασσα με τις κόρες της να κάνουν όλες μαζί SUP, με την παρουσιάστρια στη συνέχεια να κάνει κουπί μόνη της. Λίγες μέρες αργότερα, μάλιστα, ξεκίνησε και μαθήματα windsurf, σχολιάζοντας με ενθουσιασμό... «για πρωτάρα κάτι κατάφερα!», ακόμα όμως μαθαίνει τα βασικά και δεν έχει βγει στα ανοιχτά.

Οι φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην παραλία με το μικροσκοπικό της μπικίνι

Σταματίνα Τσιμτσιλή με μαγιό

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδιά

Η γυμναστική δεν παύει να είναι η αγαπημένη της συνήθεια ακόμα και στις διακοπές της, ενώ και στην Αθήνα η παρουσιάστρια του «Happy Day» στον Alpha βρίσκει χρόνο για μικρά διαλείμματα μέσα στην πολυάσχολη καθημερινότητά της για να κάνει τρέξιμο. Και μπορεί η τηλεοπτική σεζόν να ξεκινάει νωρίτερα φέτος, ωστόσο εκείνη είναι έτοιμη να επιστρέψει έχοντας πλούσιες αναμνήσεις από αυτό το καλοκαίρι και έχοντας περάσει άφθονο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της. Στο πλευρό της παρουσιάστριας πρόσφατα βρέθηκε και η Ζήνα Κουτσελίνη με την Τίνα Μεσσαροπούλου. Δείτε φωτογραφία να ποζάρουν όλες μαζί με μαγιό.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Πάρος

Την περασμένη εβδομάδα είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν όλοι μαζί στην Παναγία Εκατονταπυλιανή της Πάρου, όμως λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού φέτος δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει όπως άλλες χρονιές τη λιτανεία που γίνεται στο νησί. Ο Δεκαπενταύγουστος είναι μία ξεχωριστή μέρα για εκείνη, αφού πέντε γυναίκες από το πολύ στενό της περιβάλλον γιορτάζουν: Ο λόγος για τις κόρες της Νάγια (Παναγιώτα) και Μαίρη, τη μητέρα της Παναγιώτα Τσιμτσιλή, την πεθερά της Μαίρη Σοφού και την αδερφή της Μαίρη.

Ολικό λίφτινγκ στο «Happy Day»

Πυρετός αλλαγών, αφού με εξαίρεση την αρχισυντάκτρια Μαίρη Παλιαλέξη, τον Κώστα Φραγκολιά και την Τίνα Μεσσαροπούλου στο πάνελ, όλοι αλλάζουν θέση και ρόλο, με το «Happy Day» να συστήνεται με ένα διαφορετικό σχήμα. Highlight από τη νέα σεζόν αποτελεί η επιστροφή του Δημήτρη Παπανώτα με το καυστικό του σχόλιο, το δίδυμο Δημήτρη Μπέλλου - Μαρίας Μπέη που θα αναλάβουν τη στήλη της μαγειρικής, ενώ πίσω από τις κάμερες ο Μιχάλης Πλεμμένος αναβαθμίστηκε σε αρχισυντάκτη.