Ελένη Μενεγάκη: Τα σχέδια που καταστρώνει για την επόμενη χρόνια και ο ρόλος του Ματέο Παντζόπουλου

Όλες οι λεπτομέρειες για τις καλοκαιρινές της διακοπές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Τα σχέδια που καταστρώνει για την επόμενη χρόνια και ο ρόλος του Ματέο Παντζόπουλου

Η Ελένη Μενεγάκη μετά την αποχώρηση της από την τηλεόραση, καταστρώσει τα σχέδια της για την επόμενη χρονιά, βάζοντας πάντα σε προτεραιότητα τα παιδιά της και τον Ματέο Παντζόπουλο. Αφού, σημαντικό ρόλο στην απόφαση της να σταματήσει την παρουσίαση ήταν η οικογένεια της.

Αυτά είναι τα σχέδια που καταστρώνει η Ελένη Μενεγάκη έχοντας στο πλευρό της τον Ματέο Παντζόπουλο

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Μετά το... σύντομο διάλειμμα στην Αθήνα, η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι διατεθειμένη να γυρίσει πίσω, μέχρι τουλάχιστον να ξεκινήσουν τα σχολεία. Δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψει άλλωστε, αφού αυτό είναι το πρώτο ξέγνοιαστο καλοκαίρι της και θέλει να το χαρεί μέχρι την τελευταία στιγμή.

Υπό άλλες συνθήκες αυτές τις μέρες θα προετοιμαζόταν ψυχολογικά για την επάνοδο στο γραφείο και στο καμαρίνι της ώστε να ξεκινήσει εκ νέου τον σχεδιασμό και το promo της επόμενης σεζόν, όπως έκανε τα προηγούμενα 29 χρόνια. Απαλλαγμένη ωστόσο από το καθημερινό άγχος, πλέον έχει βρει τις ισορροπίες της και αυτό έχουν να λένε όσοι τη συναντούν στο σύντομο tour που κάνει στα ελληνικά νησιά με όχημα το σκάφος του Μάκη Παντζόπουλου. Ο σύζυγός της είναι εκείνος που τη συντροφεύει σταθερά στα ταξίδια, έχοντας ως βάση την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούν στην Άνδρο, το «Onar».

Με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και πιο πρόσφατο προορισμό τη Νάξο, η παρουσιάστρια απολαμβάνει τον ήλιο και παράλληλα «διαβάζει» την κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση, αφού έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής, αν προκύψουν οι κατάλληλες συνθήκες. Προς το παρόν δίνει προτεραιότητα στην οικογένειά της και είναι δεδομένο ότι θα περάσει μαζί τους το πρώτο μισό της σεζόν.

To μήνυμά της Ελένης Μενεγάκη κατά του κορωνοϊού

«Χρόνια πολλά, καλή Παναγία, να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας! Ας φροντίσουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί και τυπικοί με όλα τα μέτρα πρόληψης για την υγεία μας! Για την υγεία όλων μας» έγραψε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, στέλνοντας το δικό της μήνυμα για τα πρόσφατα μέτρα προστασίας. Δείτε εδώ την ανάρτηση της.

Εκείνη άλλωστε από την πρώτη στιγμή είχε προειδοποιήσει τη μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου, την είχε παροτρύνει να ταξιδέψει στην Κάρυστο πριν την καραντίνα και της έστελνε συχνά μηνύματα από τον αέρα της εκπομπής της για να μένει σπίτι και προστατευμένη. Αν μη τι άλλο η Ελένη έχει δείξει στο παρελθόν, τόσο live όσο και σε κατ' ιδίαν συζητήσεις, πόσο ανησυχεί για την πανδημία και για την υγεία των δικών της ανθρώπων.