The Booth: Ατύχημα για τον πατέρα της Σοφίας Μουτίδου

Τα πρώτα λόγια της ηθοποιού και το δημόσιο "ευχαριστώ"

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
The Booth: Ατύχημα για τον πατέρα της Σοφίας Μουτίδου

Στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής The Booth, μία από τις αγαπημένες παρουσιάστριες, η Σοφία Μουτίδου, θέλησε να μοιραστεί ένα δυσάρεστο περιστατικό που σημειώθηκε σε εκείνη και συγκεκριμένα για τον πατέρα της. Η ίδια πληροφόρησε πως ο πατέρας της υπέστη ένα ατύχημα και επέλεξε να μοιραστεί κάποια λόγια στον αέρα της εκπομπής.

Η γλυκιά Σοφία Μουτίδου εξήγησε πως ακριβώς συνέβη το ατύχημα του πατέρα της που την κατατρόμαξε, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του αυτήν τη στιγμή και έστειλε το δικό της δημόσιο μήνυμα. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είπε για το ατύχημα στον αέρα της εκπομπής.

Αυτό είναι το δημόσιο μήνυμα της Σοφίας Μουτίδου για το ατύχημα του πατέρα της


"Χθες είχα ένα ατύχημα. Ο πατέρας μου χτύπησε το κεφάλι του και έκανε ράμματα. Και τον πήγα στο νοσοκομείο. Na ευχαριστήσω πάρα πολύ στον Ευαγγελισμό, όπου οι γιατροί δουλεύουν σε συνθήκες Ραμάλας.

 Σοφίας Μουτίδου Ατύχημα Πατέρας

Είναι δηλαδή μέσα σε ερείπια και δουλεύουν σε τρομακτικές συνθήκες. Να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Γαλάνη Ηλία, τον γιατρό που φέρθηκε με τόση κατανόηση, τόση επιστημονικότητα και τόση αποδοτικότητα όντας καθησυχαστικός.

Αυτό που έπρεπε να είναι ένας γιατρός. Ήταν όλα μαζί χωρίς να του λείπει τίποτα. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ προσωπικά, το δράμα μας τελείωσε. Χτύπησε επιφανειακά, ποντιακό κεφάλι…"

Δείτε εδώ τη Σοφία Μουτίδου που πέταξε τα ρούχα και πόζαρε μόνο με την πετσέτα.

Αποκάλυψη από τη Σοφία Μουτίδου: "Είχα σχέση 8 χρόνια με έναν ομοφυλόφιλο"

Η Σοφία Μουτίδου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για μια προσωπική της εμπειρία με αρκετή άνεση , αποκαλύπτοντας πως είχε σχέση με έναν ομοφυλόφιλο άντρα για 8 ολόκληρα χρόνια.

Αφορμώμενη από ένα παρεμφερές θέμα το οποίο συζητούσε με μία τηλεθεάτρια στον αέρα της εκπομπής The booth, η Σοφία Μουτίδου μοιράστηκε μία δική της ιστορία, πολύ τρυφερή και με πολύ ενδιαφέρον.

Παρουσίασε στο κοινό μία άλλη διάσταση της αγάπης και του έρωτα που δεν θα χαρακτήριζε κανείς τόσο συνηθισμένη. Άλλωστε η αγάπη έρχεται σε τόσα διαφορετικά σχήματα και μοτίβα και εκείνο που πραγματικά έχει σημασία είναι να είσαι εκεί όταν έρθει.

Ταυτόχρονα, δείτε τι απάντησε η Σοφία σε τηλεθεάτρια στη σημερινή εκπομπή στο ερώτημα "Το αγόρι μου σκαλίζει την μύτη του! Τι να κάνω;"

Αυτήν την αποκάλυψη έκανε η Σοφία Μουτίδου για τη σχέση της με τον ομοφυλόφιλο άντρα.

«Να πω στην κοπέλα ότι τα μονοπάτια της ηδονής είναι πολύ σκοτεινά. Μου το ‘χει πει ένας φίλος αυτό. Μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση. Επίσης, θα ήθελα να πω σε αυτούς που γράφουν,

«δώστε σημασία σε μια κουβέντα! Μη μένετε τόσα χρόνια στην κιτρινίλα και την κατινιά! Ακούστε τέσσερις ανθρώπους που μιλάνε από την καρδιά τους και αφήστε τα υπόλοιπα γιατί εκνευρίζομαι πολύ κάτω από το τζάμι»

«Τα μονοπάτια, λοιπόν, της ηδονής είναι πολύ σκοτεινά και αυτό που κρατά τις μακροχρόνιες σχέσεις είναι η φιλική σχέση. Δυστυχώς. Αυτό που θα σε κρατήσει μακροχρόνια με έναν άντρα είναι ο θαυμασμός και όχι η ηδονή! Γιατί η ηδονή, στα χρόνια θα πέσει. Αν κάποιον τον επιλέγεις για πάντα είναι γιατί έχει άλλα στοιχεία πάνω σου συν της ηδονής. Η φιλία είναι αυτή που μπορεί να σε κρατήσει και δεν υπάρχουν στερεότυπα»

Συνεχίζοντας η Σοφία Μουτίδου πρόσθεσε:

«Αφήστε τα όλα αυτά και ερωτευθείτε… Δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει… Εγώ ήμουν 8 χρόνια με έναν ομοφυλόφιλο. Είχα σχέση ζωής, ο οποίος ήμουν η μοναδική γυναίκα που πήγε. Αυτό που είναι γραμμένο; Είναι γραμμένο σε κάποιο βιβλίο; Είναι γραμμένο κάπου; Εγώ τα είχα 8 χρόνια μαζί του. Σχέση ζωής. Ήμουν η μοναδική γυναίκα που πήγε, ήμασταν τέλεια και χωρίσαμε όχι επειδή ήταν ομοφυλόφιλος. Χωρίσαμε για άλλους λόγους»