Το βίντεο της Βίκυς Καγιά έκανε την ανακοίνωση για τα ευχάριστα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το βίντεο της Βίκυς Καγιά έκανε την ανακοίνωση για τα ευχάριστα

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά σε λίγες εβδομάδες και παρουσιαστές με δημοσιογράφους έχουν πάρει θέσεις «μάχης». Η Βίκυ Καγιά θέλοντας να ανακοινώσει και η ίδια τα ευχάριστα, δημοσίευσε ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει παντού.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο από το χειμώνα θα βρίσκεται στην τηλεόραση για ακόμη μια χρονιά με δυο project στο STAR. Το ένα είναι το Shopping Star και το άλλο το αγαπημένο GNTM που στον τρίτο κύκλο θα έχουμε και άντρες και γυναίκες.

Η Βίκυ Καγιά, η οποία είναι λάτρης του Instagram μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά της βήματα.

Χθες ωστόσο, θέλησε να κάνει με τη σειρά της, την ευχάριστη ανακοίνωση πως το GNTM 3 είναι έτοιμο να κάνει πρεμιέρα. Το trailer κυκλοφόρησε και είναι άκρως απολαυστικό. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως το "θαύμα" του έκανε και το Shopping Star με αποτέλεσμα να σκορπίσει χαμόγελα.

Αυτό είναι το βίντεο ανακοίνωση που έκανε η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτοντας τα ευχάριστα νέα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το δημόσιο σχόλιο για το τρέιλερ του GNTM 3 και την Βίκυ Καγιά

Μόλις πριν από μερικές ώρες, κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του GNTM 3 και από τη μεριά της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θέλησε να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το νέο ξεκίνημα του ριάλιτι.

Το μοντέλο αποφάσισε να αποχωρήσει οριστικά από το GNTM και σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή στον ALPHA.

Σήμερα, κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του ανανεωμένου GNTM με αγόρια και κορίτσια και έτσι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ευχήθηκε καλή επιτυχία στους πρώην συνεργάτες της με μία φωτογραφία - στιγμιότυπο από το τρέιλερ.

GNTM Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Λίγος καιρός έχει μείνει μόνο μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα του GNTM 3 και διαρκώς βγαίνουν στην επιφάνεια νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα βερσιόν του επιτυχημένου ριάλιτι του Star. Όπως έγινε γνωστό, στο σπίτι θα υπάρχουν δωμάτια χωρίς καθόλου κάμερες! Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.