Μαρία Κορινθίου: Η φωτογραφία με μαύρο αποκαλυπτικό μπικίνι που "κόβει" την ανάσα

Ακριβώς δίπλα στο κύμα!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Μαρία Κορινθίου: Η φωτογραφία με μαύρο αποκαλυπτικό μπικίνι που

Απολύτως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η καλλονή Μαρία Κορινθίου είναι μία από τις πιο όμορφες και αισθησιακές υπάρξεις στην ελληνική showbiz. Όποια φωτογραφία κι αν αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι βέβαιο πως θα μοιράσει "εγκεφαλικά". Κάτι αντίστοιχο συνέβη και αυτήν την φορά καθώς, η εντυπωσιακή Μαρία Κορινθίου ανέβασε μια φωτογραφία που "κόβει" την ανάσα με την ίδια να ποζάρει σαν γοργόνα δίπλα στο κύμα. Τι "σαν" δηλαδή...

Η εκτυφλωτική ηθοποιός αποφάσισε να τραβήξει μία φωτογραφία δίπλα στο κύμα και κυριολεκτικά ξάπλωσε στην αμμουδιά και πόζαρε σαν γοργόνα. Όταν μοιράστηκε αυτήν τη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τα likes και τα σχόλια ξεκίνησαν να πέφτουν σαν "βροχή".

Αυτή είναι η φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου που "Κόβει" την ανάσα

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: "Γοργονέ κατάσταση… και μετά ήρθε το κύμα και με πήρε"

Μαρία Κορινθίου Φωτογραφία Μαγιό

Δείτε εδώ και άλλη μία τρομερή εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου με μαγιο που προκαλεί πανικό.

Μαρία Κορινθιού: Η "εκρηκτική" της εμφάνιση με μαγιό - Χωρίς φίλτρα

Η Μαρία Κορινθίου είναι από εκείνες τις γυναίκες που δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς αφήνει το στίγμα της και όλοι γυρνούν να την κοιτάξουν στο πέρασμά της. Αυτό δε συμβαίνει μόνο εξαιτίας της εξαιρετικής ομορφιά της και του καλλίγραμμου κορμιού της, αλλά και λόγω του δυναμικού χαρακτήρα της. Η πανέμορφη Μαρία έκανε μία "εκρηκτική" εμφάνιση με φορώντας το μαγιό της και χωρίς φίλτρα.

Όποια φωτογραφία και να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Κορινθίου, το κοινό της ξεκινά να τη "βομβαρδίζει" με τα likes και τα κολακευτικά του σχόλια, ειδικά όταν ανεβάζει φωτογραφίες με μαγιό. Αυτή τη φορά η Μαρία μοιράστηκε με τους ακολούθους της ένα στιγμιότυπο από τις οικογενειακές καλοκαιρινές της διακοπές και σώμα της εκτός από πανέμορφο και "ζουμερό", δεν είχε ίχνος επεξεργασίας ή φίλτρων.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Κορινθιού - Η "εκρηκτική" της εμφάνιση με μαγιό - Χωρίς φίλτρα

Μαρία Κορινθίου Φωτογραφία Μαγιό Χωρίς Φίλτρα

Πανικό προκάλεσε στα κοινωνικά δίκτυα η Μαρία και με αυτήν την εμφάνισή της με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετους! Δείτε εδώ τη φωτογραφία.