Αγνώριστη η Μαρία Ηλιάκη - Με αυτόν τον τρόπο έχασε αρκετά κιλά

Είναι μια κούκλα!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Μαρία Ηλιάκη - Με αυτόν τον τρόπο έχασε αρκετά κιλά

Η αγαπημένη και πάντα χαμογελαστή παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη αυτό το καλοκαίρι δείχνει να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Εκτός από άκρως ερωτευμένη και ανέμελη στις διακοπές της στην Κρήτη με το σύντροφό της, η Μαρία είναι εμφανώς ανανεωμένη και μία κούκλα. Ο λόγος; Έχει χτίσει ένα υπέροχα καλλίγραμμο κορμί και όλοι αναρωτιούνται ποιο είναι το μυστικό της. Με τον παρακάτω τρόπο λοιπόν κατάφερε η γλυκιά παρουσιάστρια να χάσει αρκετά κιλά και να γίνει "αγνώριστη".

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη έχει αναφέρει πως δεν υπάρχει κάποιο μαγικό φίλτρο ή κόλπο αλλά ότι στην ουσία έχει σταματήσει να καταναλώνει ζάχαρη και γλυκά.

Επίσης, σχολίασε πως τρέφεται πλέον πιο υγιεινά, ενώ πολύ σημαντικό ρόλο στο εκπληκτικό αποτέλεσμα έχει παίξει η γυμναστική που κάνει, που δεν είναι άλλη από πιλάτες. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της δίχως φίλτρα.

Οι φωτογραφίες δίχως φίλτρα και το υπέροχο κορμί της αγνώριστης Μαρίας Ηλιακή

 Μαρία Ηλιάκη Σώμα Διατροφή Κιλά Μαγιό

 Μαρία Ηλιάκη Σώμα Διατροφή

Δείτε εδώ τη Μαρία Ηλιάκη που το έριξε στις ρακές στις διακοπές με τον σύντροφό της.

Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ - Τα τρυφερά στιγμιότυπα

Το ευτυχισμένο ζευγάρι Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, καθώς τα χαμόγελα ποτέ δεν ψεύδονται και τα στιγμιότυπα που βρήκαμε το αποδεικνύουν.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο αγαπημένος της βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στην Κρήτη, όπου και απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Ο Στέλιος επισκέπτεται κάθε χρόνο το νησί του και συγκεκριμένα την περιοχή των Χανίων, γιατί εκτός από το να επισκέπτεται τις πανέμορφες παραλίες, εκεί διαθέτει και οικογενειακή επιχείρηση.

Το ζευγάρι πέρα από χαμόγελα μοιράζεται και αρκετές ρομαντικές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους ακολούθους στο "μαγικό" κόσμο του Ιnstagram.

Τους ευχόμαστε να είναι πάντα τόσο ερωτευμένοι και να το δείχνουν, εξάλλου ο έρωτας, όπως και ο βήχας δεν κρύβονται.

Δείτε τη Μαρία με μαγιό και τι αποκαλύπτει για τα κιλά της.

Αυτή είναι η τρυφερή φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκης και του Στέλιου Μανουσάκη

undefined