O άντρας που θα βρίσκεται στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου στο Opentv

Επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
O άντρας που θα βρίσκεται στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου στο Opentv

Μόλις σήμερα, ανακοινώθηκε και επίσημα ο άντρας που πρόκειται να βρίσκεται στη νέα σεζόν, στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου στην εκπομπή που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό στο Opentv και επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ που σας είχαμε μεταφέρει από το Σάββατο.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος ανακοίνωσε πως από τη νέα σεζόν θα τον δούμε στο Style me Up στην κριτική επιτροπή.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Ο Νίκος Κοκλώνης μου έκανε την πρόταση. Θα είμαι στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και θα κάνω τον κριτή. Είναι κάτι που μου αρέσει πραγματικά και γενικότερα το κομμάτι της μόδας. Έχει να κάνει με τη διάθεση. Είμαι άνθρωπος που θέλω να αλλάζω τη διάθεση του καθενός και όσο μπορώ γενικότερα να του βγάζω κάτι θετικό και να του δίνω κάτι, όσο μπορώ.»

Και υπογράμμισε: «Θα αποτελείτε από τρεις κριτές, τη Μαρία Μπακοδήμου… Θα έρχεται ο κόσμος, θα μας δίνει ένα μίνι βιογραφικό και για το σκοπό που ήρθε και τι θα ήθελε να κάνει. Με βάση τα κριτήρια και από αυτά που θα ακούσουμε και ανάλογα θα λέμε αν θέλουμε να τον αλλάξουμε ή όχι.»

Και κατέληξε λέγοντας: « «Κουμπώνει» πάνω μου αυτό γιατί το έχω ξανακάνει και πέρασα τόσο ωραία. Είναι πάνω μου και ξεφεύγει απ’ όλα τα άλλα πράγματα που έχω κάνει»!

Ποιοι άλλοι θα είναι στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου στο Opentv

Το «Δικαστήριο Μόδας» έγινε Style me Up, αναβαθμίστηκε, το trailer κυκλοφόρησε και είναι έτοιμο να κάνει πρεμιέρα στο Opentv, το οποίο έχει δείξει πως φέτος δεν αστειεύεται καθόλου με το πρόγραμμά του και σκοπεύει να τα παίξει όλα για όλα στο παιχνίδι της τηλεθέασης.

Πέρυσι η εκπομπή δεν κατάφερε να ξεκινήσει ωστόσο φέτος, η Μαρία Μπακοδήμου θα επιστρέψει στο προσκήνιο με το δικό της πρότζεκτ.

Πολλοί έχουν ακουστεί, μόνο τρεις ωστόσο θα κάτσουν στις καρέκλες και είναι και οι τρεις πρόσωπα - "φωτιά".

Έτοιμοι να υπογράψουν λοιπόν είναι η Υβόννη Μπόσνιακ - η οποία είχε περάσει δοκιμαστικό και για το GNTM - και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ενώ στο παιχνίδι μπαίνει και ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο δεν έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε στα τηλεοπτικά δρώμενο.

Το νέο και φρέσκο αυτό πρόσωπο, δεν είναι άλλο από τον γνωστό και πρωτοποριακό σχεδιαστή μόδας, Γιάννη Λάσκο.

Μεγάλος σταθμός στην καριέρα του αποτέλεσε η θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στον οίκο Konstantinos Melis by Laskos στην οποία βρισκόταν για πολλά χρόνια.

Style me up κριτική επιτροπή