Γιώργος Λιάγκας: Η νέα σύντροφος του είναι η πρώτη "επίσημη" σχέση του μετά το διαζύγιο

Ο φακός μας τους είχε «τσακώσει» και πέρσι το καλοκαίρι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιάγκας: Η νέα σύντροφος του είναι η πρώτη

Όπως φαίνεται η νέα σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα δεν είναι ακριβώς...νέα! Όπως γράφεται είναι η πρώτη επίσημη σχέση του παρουσιαστή μετά το διαζύγιο του πριν από περίπου 4 χρόνια. Και αυτό αποδεικνύεται από τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες πριν ένα χρόνο και συγκεκριμένα το περασμένο καλοκαίρι.

Εδώ και μια εβδομάδα κυκλοφορεί η είδηση πως ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ βρήκε και πάλι τον έρωτα μετά την Φαίη Σκορδά και είναι πολύ ευτυχισμένος. Ενώ οι κοινές τους φωτογραφίες από τις διακοπές τους με το σκάφος κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ωστόσο, η μελαχρινή καλλονή που είναι στο πλευρό του φαίνεται πως δεν πρόκειται για μια νέα σχέση του παρουσιαστή. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε από τα μαλλιά, αλλά και από τις άψογες αναλογίες που διαθέτει, είναι μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα αρκετό καιρό.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει στο Youweekly.gr, πέρσι ο Γιώργος Λιάγκας απολάμβανε τις καλοκαιρινές του διακοπές στην όμορφη Πάρο με αιθέρια ύπαρξη στο πλευρό του, η οποία όπως μπορούμε να διακρίνουμε πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο με το οποίο απαθανατίστηκε πριν από λίγες ημέρες. Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες από τις διακοπές τους στην Πάρο.

Φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα και της συντρόφου του από πέρσι το καλοκαίρι

Γιώργος Λιάγκας σύντροφος

Οι φωτογραφίες του Γιώργου Λιάγκα και της συντρόφου του από τις φετινές διακοπές

Μπορεί ο παρουσιαστής να περνάει μια δύσκολη σχετικά περίοδο όσον αφορά τα επαγγελματικά του, καθώς ακόμη δεν έχει βγει κάποια επίσημη απόφαση για το αν θα τον αξιοποιήσει ο ΣΚΑΙ από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο στην προσωπική του ζωή είναι πολύ ευτυχισμένος.

Τις φωτογραφίες του Γιώργου Λιάγκα με τη σύντροφο του, πρόβαλλαν στην εκπομπή «Καλοκαίρι #NOT» και τα σχόλια που ακούστηκαν στο πλατό ήταν πολλά. Αφορούσαν τόσο την κούκλα συνοδό του, όσο και τον ίδιο τον παρουσιαστή.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε σε τρυφερές στιγμές με γυναίκα, μετά το χωρισμό του από την Φαίη Σκορδά. Πριν ωστόσο το tour που κάνει, απολαμβάνει την αδιανόητη θέα από το σπίτι του στην Τήνο με την τεράστια πισίνα.

Αυτή είναι η σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα που πήγαν βόλτα με το σκάφος και τράβηξε τα βλέμματα με το μπικίνι της