Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα για τη Βίκυ Καγιά

Στιγμές ευτυχίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα για τη Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά συνεχίζει να σκίζει στην ελληνική τηλεόραση με τις εκπομπές της και έτσι, πριν λίγο έγιναν γνωστά μερικά πολύ ευχάριστα νέα για την αγαπημένη παρουσιάστρια και την πετυχημένη εκπομπή της στο Star «Shopping Star»!

Το παιχνίδι μόδας για τις γυναίκες και τα κορίτσια της διπλανής πόρτας θα έχει ακριβώς την ίδια θεματολογία μιας και μία συνταγή που είναι επιτυχημένη, δεν την αλλάζεις.

Θα δούμε και πάλι παίκτριες να διεκδικούν το χρηματικό έπαθλο της εβδομάδας, αφού προηγουμένως έχουν "ξεχυθεί" στην αγορά κάποιας περιοχής και έχουν φέρει τα πάνω κάτω στα μαγαζιά για να βρουν τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που τους πηγαίνουν για να δημιουργήσουν μία άρτια εικόνα.

Να σημειώσουμε πως το shopping star, καταφέρνει να σκίζει στα νούμερα τηλεθέασης ακόμα και στις επαναλήψεις! Δείτε εδώ τα εντυπωσιακά ποσοστά που σημείωσε.

Το βίντεο της Βίκυς Καγιά έκανε την ανακοίνωση για τα ευχάριστα

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά σε λίγες εβδομάδες και παρουσιαστές με δημοσιογράφους έχουν πάρει θέσεις «μάχης». Η Βίκυ Καγιά θέλοντας να ανακοινώσει και η ίδια τα ευχάριστα, δημοσίευσε ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει παντού.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο από το χειμώνα θα βρίσκεται στην τηλεόραση για ακόμη μια χρονιά με δυο project στο STAR. Το ένα είναι το Shopping Star και το άλλο το αγαπημένο GNTM που στον τρίτο κύκλο θα έχουμε και άντρες και γυναίκες.

Η Βίκυ Καγιά, η οποία είναι λάτρης του Instagram μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά της βήματα.

Χθες ωστόσο, θέλησε να κάνει με τη σειρά της, την ευχάριστη ανακοίνωση πως το GNTM 3 είναι έτοιμο να κάνει πρεμιέρα. Το trailer κυκλοφόρησε και είναι άκρως απολαυστικό. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως το "θαύμα" του έκανε και το Shopping Star με αποτέλεσμα να σκορπίσει χαμόγελα.

Αυτό είναι το βίντεο ανακοίνωση που έκανε η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτοντας τα ευχάριστα νέα