Το τόλμησε! Η Μπέσσυ Αργυράκη έβαλε σιδεράκι στα 63 της

Απίθανο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το τόλμησε! Η Μπέσσυ Αργυράκη έβαλε σιδεράκι στα 63 της

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε σήμερα στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει πως πήρε τη μεγάλη απόφαση, και τόλμησε να φορέσει σιδεράκια στα 63 της προκειμένου να ισιώσουν τα δόντια της.

Μεταξύ άλλων, η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε και για τη σχέση της με την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα- η οποία κατάφερε να χάσει 45 κιλά -, ενώ παράλληλα της ζήτησε και δημοσίως συγγνώμη.

«Με τον γιο μου τσακωνόμαστε συνέχεια, έχουμε μια σχέση αγάπης και μίσους. Με την Εβελίνα, εκτός από γυναίκες που έχουμε πολλά κοινά, είμαστε και καλλιτέχνιδες και έχουμε πολλά να πούμε και τα πάμε πιο καλά, ενώ με το γιο μου έχουμε διαφορές.

Στη συνέχεια, η Μπέσσυ Αργυράκη απάντησε για την ανάρτηση που έκανε η κόρη της, στην οποία ανέφερε πως ίσως έφαγε γεμιστά με γυαλιά μέσα: «Συμβαίνουν αυτά. Με στεναχώρησε με την ανάρτησή της, αλλά θέλω να της ζητήσω δημοσίως συγγνώμη. Είχε αρκετές προτάσεις για τον χειμώνα, αλλά με ενημέρωσε ότι θα είναι με τη Ναταλία Γερμανού».

«Το επάγγελμά μας ήταν το πρώτο που επλήγη λόγω κορονοϊού και το τελευταίο που θα επιστρέψει», πρόσθεσε επίσης η Μπέσσυ Αργυράκη.

Λίγα λόγια για τη Μπέσσυ Αργυράκη

Η Μπέσσυ, χάρη στην εντυπωσιακής έκτασης φωνή της, αποτελεί την τραγουδίστρια με τα περισσότερα βραβεία σε παγκόσμιους διαγωνισμούς τραγουδιού. Για το λόγο αυτό τιμήθηκε με ειδική πλακέτα στο Φεστιβάλ Καννών το 1997, ως η "Πιο πολυβραβευμένη φωνή της Ευρώπης σε διεθνή φεστιβάλ" δηλώνοντας πολύ χαρούμενη που ολόκληρη η Ευρώπη και όχι μόνο την τίμησε με αυτό τον τρόπο.