Κορμάρα στα 49 της η Εβελίνα Παπούλια - Οι φωτογραφίες που «έριξαν» το Instagram

Η εμφάνισή της σκίζει!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κορμάρα στα 49 της η Εβελίνα Παπούλια - Οι φωτογραφίες που «έριξαν» το Instagram

Τι κι αν η Εβελίνα Παπούλια έχει φτάσει αισίως στα 49, το κορμί της θα το ζήλευε ακόμα και μία 20χρονη! Η αγαπημένη ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και το οι φωτογραφίες της με μαγιό και σορτσάκι, «έριξαν» το Instagram!

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε ανέκαθεν ένα από τα πιο όμορφα σώματα στην ελληνική showbiz και σε κάθε ευκαιρία φαίνεται πως ο χρόνος δεν έχει περάσει καθόλου από πάνω της!

Φέτος το καλοκαίρι έχει ανεβάσει μερικές υπέροχες φωτογραφίες από τις διακοπές της, ενώ πριν λίγο καιρό είχε κάνει μία τρομερή εξομολόγηση. Δείτε τη εδώ και είναι σίγουρο πως θα σας συγκινήσει!

«Ένα υπέροχο καλοκαίρι! Εύχομαι με σύνεση να έχουμε και έναν υπέροχο χειμώνα… προσοχή και αγάπη στους συνανθρώπους μας! Ο COVID-19 υπάρχει γύρω μας… μην το ξεχνάμε… είναι ο αόρατος εχθρός μας δυστυχώς… Να μου προσέχετε φιλαράκια μου» έγραψε η Εβελίνα Παπούλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πέρα από την Εβελίνα Παπούλια, κορμάρα είναι και η κόρη της

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου, είναι μία πραγματική καλλονή και έχει μοιάσει πολύ στη μαμά της. Μαμά και κόρη, έκαναν τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις με τα μαγιό τους και τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα!

Και οι δυο κυρίες είναι πραγματικά πανέμορφες. Η Αφροδίτη Λιάντου, έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά της μαμάς της και η εμφάνισή της, μας θυμίζει σε κάθε περίπτωση την Εβελίνα Παπούλια πριν από λίγα χρόνια.

H Εβελίνα Παπούλια και η Αφροδίτη Λιάντου ποζάρουν με τα μπικίνι τους και εντυπωσιάζουν με τις αναλογίες τους. Μαμά και κόρη είναι super fit και αυτό φαίνεται!

«Καλές διακοπές φιλαράκια μου! breath meditate and have a nice time! I love you» σχολίασε η όμορφη ηθοποιός στην ανάρτησή της ενώ η 21χρονη κόρη της αρκέστηκε να γράψει «Κάποια νύστα».