Έκανε τεστ κορωνοϊού ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης - Το δημόσιο μήνυμά του

Και η φωτογραφία κατά τη διάρκεια της εξέτασης

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Έκανε τεστ κορωνοϊού ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης - Το δημόσιο μήνυμά του

Η κατάσταση που έχει προκληθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού έχει ανατρέψει όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα και ολόκληρη τη ροή της καθημερινότητας. Όπως όλοι έτσι και οι ηθοποιοί του θεάτρου που το επαγγελμά τους έχει πληγεί πολύ έντονα οδεύουν προς μία προσαρμογή στα νέα δεδομένα. Παράλληλα, ένα βήμα πριν το νέο του ξεκίνημα είναι και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος έκανε τετσ κορωνοϊού και έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σκηνοθετεί τη νέα παράσταση, το «Τρίτο Στεφάνι» που θα ανέβει στο θέατρο Παλλάς με πρωταγωνίστριες τη Μαρία Κίτσου και τη Μαρία Καβογιάννη και αφού υποβλήθηκε στο απαραίτητο τεστ και έστειλε το μήνυμά του πήγε στο θέατρο.

Αυτό είναι το δημόσιο μήνυμα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και η φωτογραφία την ώρα που έκανε τεστ κορωνοϊού

"Κάποτε οι πρόβες ξεκινούσαν με την ανάγνωση του έργου. Στο Τρίτο Στεφάνι ξεκίνησαν με μάσκες και μοριακό τεστ στο σύνολο των συντελεστών. Ο δρόμος είναι ένας: κάνουμε θέατρο, υπό κάθε συνθήκη. Προστατευόμαστε, προστατεύουμε και προχωράμε" Έγραψε.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης Τεστ Κορωνοϊός Εξέταση

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης Κορωνοϊός εξέταση Ανάρτηση Παράσταση

"Δεν έφτασα στα όρια της κατάθλιψης, έπαθα κατάθλιψη!" Δείτε εδώ όλα όσα είχε δηλώσει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Δείτε πώς είναι σήμερα η "Έλλη" που έβαλε να "σφαχτούν" Παπακαλιάτης και Μαρκουλάκης!

Θυμάστε την "Έλλη" από τη σειρά "Να με προσέχεις" που είχε βάλει να "σφαχτούν" τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τον Κωνσταντίνο Μαρκαουλάκη οι οποίοι υποδυόντουσαν δύο αδέρφια; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Η ηθοποιός Βαλέρια Χριστοδουλίδου έκανε μία σπάνια εμφάνιση.

Η σειρά "Να με προσέχεις" είχε κάνει μεγάλη επιτυχία στο Mega με πρωταγωνιστές τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, οι οποίοι ως αδέρφια ήθελαν την ίδια γυναίκα.

Θυμάστε την Ιωάννα από το My Style Rocks; Ποζάρει με μαγιό και ανεβάζει τις θερμοκρασίες στα ύψη!

Αυτή ήταν η "Έλλη", την οποία υποδυόταν η Βαλέρια Χριστοδουλίδου την οποία είδαμε μετά από πολύ καιρό στην έναρξη του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας!

Δείτε την πώς είναι σήμερα, μετά από 19 χρόνια

undefined