Βάσω Λασκαράκη: "Μάγεψε" το διαδίκτυο με τη φωτογραφία από τις διακοπές της με τον Σουλτάτο

Έφερε πολλές αντιδράσεις η ανάρτηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη:

Η Βάσω Λασκαράκη περνάει το πιο όμορφο καλοκαίρι της στην Κρήτη με το σύζυγό της και την κόρη της. Οι φωτογραφίες που μοιράζεται από τις διακοπές της με τον Λευτέρη Σουλτάτο είναι απίστευτες, όπως αυτή που "μάγεψε" όλο το διαδίκτυο.

Η ηθοποιός διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της. Κάθε ημέρα ερωτεύεται όλο και περισσότερο τον άνδρα της, ενώ στα επαγγελματικά της από τη νέα σεζόν φαίνεται πως θα βρίσκεται σε αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ.

Μέχρι τότε ωστόσο, η Βάσω Λασκαράκη βρίσκεται στο πανέμορφο νησί της Κρήτης και δεν σταματάει λεπτό να θαυμάζει τα τοπία και τα καταγάλανα νερά της θάλασσα.

Μπορεί με το σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο να μένουν στο Ηράκλειο, ωστόσο επισκέφθηκαν τα Χανιά και συγκεκριμένα την παραλία Φαλασάρνα, όπου έκαναν το μπάνιο τους και ηλιοθεραπεία.

Μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία της με θέα το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα. Η πόζα της "μάγεψε" το διαδίκτυο, με τους διαδικτυακούς της φίλους να σπεύδουν να της σχολιάσουν.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη από τις διακοπές της με τον Σουλτάτο που "μάγεψε" το διαδίκτυο

Άβαφη και με ατημέλητο μαλλί η Βάσω Λασκαράκη στις διακοπές με τον Σουλτάτο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη δε δίστασε να ανεβάσει μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου, Λευτέρη Σουλτάτου, εντελώς άβαφη και με ατημέλητο μαλλί.

Η αγαπημένη ηθοποιός απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές της διακοπές. Εκείνη και ο Λευτέρης Σουλτάτος πήγαν από την αρχή της καλοκαιρινής σεζόν στην Κρήτη, καθώς ο γνωστός σεφ εργάζεται σε ένα ξενοδοχείο του νησιού - δείτε το εδώ.

Ωστόσο όπως πληροφορηθήκαμε μέσα από τα τελευταία stories που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη, οι δυο τους και η μικρή Εύα, η κόρη της ηθοποιού, έφυγαν από την Κρήτη. Δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί βέβαια που πηγαίνουν πάντως τα τελευταία 24ώρα βλέπουμε διαρκώς φωτογραφίες της ηθοποιού μέσα από το αεροπλάνο.

Όπως θα δείτε, και σε αυτό το στιγμιότυπο, το ζευγάρι βρίσκεται μέσα στο αεροπλάνο, πάντα με τις προστατευτικές μάσκες για τον κορωνοϊό. Η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να μην βάλει στο πρόσωπό της καθόλου μακιγιάζ και αυτό που έχουμε να σχολιάσουμε είναι πως είναι και πάλι πανέμορφη!

Βάσω Λασκαράκη χωρίς μακιγιάζ