Με μπικίνι που κόβει την ανάσα η Κανέλα από το Καφέ της Χαράς - Έτσι είναι το σώμα της στα 59 της

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με μπικίνι που κόβει την ανάσα η Κανέλα από το Καφέ της Χαράς - Έτσι είναι το σώμα της στα 59 της

Η Κανέλα, από την σειρά «Το Καφέ της Χαράς» συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και έτσι ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με μπικίνι που κόβει την ανάσα! Το σώμα της στα 59 της είναι απλά άπαιχτο!

H αγαπημένη σειρά πρόκειται να επιστρέψει σε λίγο καιρό, ωστόσο μέχρι στιγμής, οι συντελεστές της απολαμβάνουν τα μπάνια τους και το μαγικό τους καλοκαίρι.

Δείτε και το άγριο σκηνικό που θα σημειωθεί τη νέα σεζόν στο Καφέ της Χαράς

Αυτή είναι η φωτογραφία της Κανέλας από το Καφέ της Χαράς που ποζάρει με μπικίνι που κόβει την ανάσα στα 59 της

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο και με πόζα ευτυχίας, η Φωτεινή Ντεμίρη, σημειώνει στη λεζάντα:

«Δεν σε χορταίνω θάλασσα μου!!!!!!οταν κοιτώ τη θάλασσα γαληνεύει η ψυχή μου......».

Επανασύνδεση στο Καφέ της Χαράς - Ξανά μαζί το αγαπημένο ζευγάρι

Γεμάτο απίστευτες εξελίξεις επιστρέφει στον ΑΝΤ1, το Καφέ της Χαράς από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ανάμεσα σε όλα θα έχουμε και μια επανασύνδεση για αγαπημένο ζευγάρι της σειράς.

Αυτό το αγαπημένο ζευγάρι του Καφέ της Χαράς είναι ξανά μαζί

Η συμμετοχή και η εμφάνιση της Σταυρούλας στο μιούζικαλ «Λουιζιάνα», που θα παρουσιαστεί στο καφέ, αναστατώνει τον πρώην σύζυγο της, Φατσέα, ο οποίος την πολιορκεί. Ανάμεσα τους «ξυπνάει» η ερωτική φλόγα από τα παλιά και, παραδίνονται στο πάθος τους.

Την επόμενη μέρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου στο Tv O’ Clock, η Σταυρούλα εκμυστηρεύεται στον Όθωνα ότι υπέκυψε στις ορέξεις του πρώην συζύγου της και τον κατηγορεί ότι ευθύνεται εκείνος και ο γιος της, ο Μιχαήλ.

Καφέ της Χαράς ΑΝΤ1 Σταυρούλα Φατσέας

Ο Θόδωρος κρυφακούει τη συζήτηση και ζηλεύει. Χωρίς να χάνει χρόνο , διακόπτει τη συζήτηση και ζητάει να μιλήσουν ιδιαιτέρως με την Σταυρούλα. Εκείνη, καταλαβαίνει τι συμβαίνει και του λέει ότι κάποια στιγμή θα του το έλεγε, επειδή είναι παλιοί φίλοι, αλλά ο Θόδωρος φέρνει στο προσκήνιο ένα άγνωστο και ένοχο μυστικό τους.

Αυτό έχει σχέση με το γεγονός ότι στα χρόνια που μεσολάβησαν επρόκειτο να παντρευτούν, αλλά τελευταία στιγμή η Σταυρούλα έκανε πίσω.