Αυτές είναι οι δύο πρώτες παίκτριες του My Style Rocks

Μόλις ανακοινώθηκε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτές είναι οι δύο πρώτες παίκτριες του My Style Rocks

Μόλις πριν από λίγο ανακοινώθηκαν επιτέλους οι δύο πρώτες παίκτριες που πρόκειται να δούμε στη νέα σεζόν του My Style Rocks. Το παινχίδι μόδας δημοσίευσε τα πρώτα βίντεο - συνεντεύξεις των κοριτσιών που πέρασαν από τις οντισιόν.

Οι οντισιόν ανακοινώθηκαν πριν από λίγο καιρό και ήδη ο ΣΚΑΪ πήρε τις δύο πρώτες κοπέλες οι οποίες θα μπουν στη μάχη για τον τίτλο και το έπαθλο του My Style Rocks.

Αυτές είναι οι δύο πρώτες παίκτριες του My Style Rocks

Η πρώτη είναι η Κωνσταντίνα Παναγή, η οποία είναι 27 ετών και είναι από την Κρήτη.

Η επόμενη παίκτρια που ανακοινώθηκε, είναι η Έρη Λώλη, η οποία είναι 35 ετών από τα Γιάννενα.

Μπορεί το My Style Rocks να ανακοίνωσε τις δύο πρώτες παίκτριές του, ωστόσο φέτος είχε και πολλές αποχωρήσεις. Δείτε εδώ ποιες παίκτριες έφυγαν.

Αλλαγές τελευταίας στιγμής στο My style rocks - Τι συμβαίνει;

Σημαντικές αλλαγές φαίνεται πως πρόκειται να γίνουν μέχρι και την τελευταία στιγμή στο My Style Rocks, αφού σήμερα μέσα από το ρεπορτάζ του Καλοκαίρι #ΝΟΤ έγινε γνωστό τι ακριβώς συμβαίνει με το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ.

Η νέα σεζόν πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό και έχει κυκλοφορήσει το πρώτο τρέιλερ με την Κατερίνα Στικούδη να είναι και πάλι στο τιμόνι της αγαπημένης ψυχαγωγικής εκπομπής.

Αυτές είναι οι αλλαγές τελευταίας στιγμής στο My Style Rocks

Αυτό που ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρο, είναι ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την κριτική επιτροπή του My Style Rocks. Τα ονόματα της Έλενας Χριστοπούλου και του Στέλιου Κουδουνάρη φαίνεται να έχουν κλείσει, ωστόσο αυτός που παραμένει αβέβαιος είναι ο Λάκης Γαβαλάς.

My Style Roccks Λάκης Γαβαλάς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Λάκης Γαβαλάς, λόγω των θεατρικών του υποχρεώσεων με το «Κλουβί με τις τρελές» στο Μπρόντγουεϊ δεν μπορεί να συμμετάσχει. Ο ίδιος ζητάει αλλαγή στις μέρες των γυρισμάτων αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι εφικτό. Ούτε μπορεί να ξεκινήσει τώρα στη θέση του κριτή και να αφήσει το παιχνίδι στη μέση όταν στα τέλη Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το θέατρο.

Πάντως, αν δεν είναι ο Λάκης Γαβαλάς στο παιχνίδι, όλα δείχνουν ότι ανοίγει ο δρόμος για τη μεγάλη επιστροφή του Χάρη Χριστόπουλου. Μάλιστα, κατά τον περσινό κύκλο είχαν γίνει αρκετές κρούσεις από την παραγωγή αλλά λόγω του Happy Day κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.