Λουκία Παπαδάκη: Αποκαλύπτει τα χρήματα που έπαιρναν οι πρωταγωνιστές της "Λάμψης"

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Λουκία Παπαδάκη: Αποκαλύπτει τα χρήματα που έπαιρναν οι πρωταγωνιστές της

Στο πλατό του Καλοκαίρι#Not βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη, που όλοι λατρέψαμε μέσα από τη "Λάμψη" και άλλες τόσες παραγωγές. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα χρόνια εκείνα και αποκάλυψε το ύψος του χρηματικού ποσού που έλαβαν οι πρωταγωνιστές της ξακουστής σειράς.

Η γλυκύτατη Λουκία Παπαδάκη μίλησε εκτενώς για πολλά θέματα στο πλατό της εκπομπής και εκτός από την αποκάλυψή της για τα χρήματα που έπαιρναν οι ηθοποιοί της λατρεμένης σειράς, αναφέρθηκε και στα τηλεοπτικά δρώμενα αυτής της νέας χρονιάς. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είπε η καταξιωμένη ηθοποιός.

Αυτά είπε η Λουκία Παπαδάκη στο Καλοκαίρι#Not για τη "Λάμψη" και την τηλεόραση γενικότερα

Αναφορικά με τα χρήματα τοποθετήθηκε ως εξής: "Είχε φτιάξει ο μακαρίτης και αείμνηστος ο Νίκος Φώσκολος ένα χαρτί, διότι έπρεπε να είμαι στη Θεσσαλονίκη για τις παραστάσεις και ταυτοχρόνως να κατεβαίνω δύο μέρες στην Αθήνα για να κάνω τα γυρίσματα της Λάμψης. Ήταν Δεκέμβριος και θα ήμουν για δύο μήνες στη Θεσσαλονίκη.

Και μέσα σε όλα που είχε γράψει στο χαρτί, είχε και όρο να μη χιονίσει στο αεροδρόμιο Μακεδονία και να μην αποκλειστεί από τα χιόνια. Και κάποια στιγμή λέμε ότι είχαμε κάνει συμβόλαιο με τον Θεό. Το βασικό καστ της σειράς έπαιρνε από 1 εκατομμύριο δραχμές και πάνω"

Λουκία Παπαδάκη Λάμψη Αποκάλυψη Χρήματα

Παράλληλα, για τα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα και τα ριάλιτι είπε "Δεν σχολιάζω ποτέ πρόσωπα που δεν ξέρω και δεν έχω δει τη δουλειά τους. Το πεδίο στην τηλεόραση είναι ανοικτό για όλους, να δοκιμάσουν, να δοκιμαστούν και να κριθούν. Αυτό που ζητώ από τους ανθρώπους της τηλεόρασης είναι να μιλάνε σωστά τα ελληνικά. Αντιπαθώ τα ριάλιτι. Δεν ξέρω τι θέση έχει το Big Brother το 2020"

Ενδιαφέρον έχει και η είδηση που αφορά μια άλλη καταξιωμένη ηθοποιό, την Κάρμεν Ρουγγέρη. Δείτε το δημόσιο ξέσπασμα για την απάτη εις βάρος της - "Αυτή είναι η αγωνία μου..."

Συγκλονίζει η Χρυσούλα Διαβάτη: "Θα πνιγόμουν! Σώθηκα κυριολεκτικά από θαύμα"

Σε μία συγκλονιστική δήλωση προέβη η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία έκανε μία σοκαριστική αποκάλυψη που αφορά την φονική φωτιά στο Μάτι και την δική της εμπλοκή. Μεταξύ άλλων δήλωσε, "Θα πνιγόμουν! Σώθηκα κυριολεκτικά από θαύμα".

Η Χρυσούλα Διαβάτη παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στην εφημερίδα «On time» και τη Σάσα Σταμάτη και εξέφρασε τις σκέψεις της αναφορικά με πολλά θέματα, αλλά και μοιράστηκε την συγκλονιστική της εμπειρία την περίοδο που συνέβη η φωτιά στο Μάτι. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα δήλωσε.

Αυτά είπε η Χρυσούλα Διαβάτη σε συνέντευξή της

"Κάθε μέρα πήγαινα στο Κόκκινο Λιμανάκι, ήμουν εκεί χειμώνα καλοκαίρι. Ήταν η αγαπημένη μου παραλία, πηγαίναμε με τις φίλες μου και κολυμπούσαμε. Την προηγούμενη μέρα, πριν γίνει το κακό, αποφασίσαμε να πάμε στην Πάρο για κάτι δουλειές. Ήμασταν εκεί κάθε μέρα την ίδια ώρα που ξέσπασε η φωτιά.

Θα πνιγόμουν μαζί με τις φίλες μου. Όπως καταλαβαίνεις, στην ηλικία μου θα ήταν αδύνατον να μπορούσα να μείνω τουλάχιστον δυο ώρες στο νερό.

Σώθηκα κυριολεκτικά από θαύμα. Χάθηκαν άδικα τόσοι άνθρωποι, η Χρύσα Σπηλιώτη, μια τόσο αξιόλογη γυναίκα. Δεν θέλω να βλέπω και να ακούω κανέναν πια, γέρασα και καλά έκανα, έτσι είναι η φυσιολογική πορεία του ανθρώπου

 Χρυσούλα Διαβάτη Συγκλονίζει
Ύστερα, αναφέρθηκε και στα τηλεοπτικά δρώμενα. Για την τηλεόραση και τα ριάλιτι σχολίασε: "Σιχάθηκα και τις μαγειρικές και τις εκπομπές. Μιλάνε για ανάπτυξη και μιλάνε μόνο για φαγάδικα. Δεν βλέπω τηλεόραση, βαριέμαι. Βλέπω ξένα, που είναι καταπληκτικά.

Δεν τα μπόρεσα ποτέ τα ριάλιτι. Κατάργησαν τότε το μεγάλο πλατό που κάναμε τις μεγάλες παραγωγές για να βάλουν ριάλιτι και από τότε τελείωσε η ιστορία. Χαλάσανε όλα, δεν μπορούν πια να τα ξαναφτιάξουν"

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα λόγια της αναφορικά με τον κορωνοϊό και την πανδημία: "Τι χάλι είναι αυτό με τον κορωνοϊό, τι είναι ο εκτραχηλισμός των ηθών;

Εμείς δεν είμαστε Αμερική, έχει γίνει όλη η Ελλάδα Μύκονος. Έχω μεγαλώσει με άλλες αρχές. Υποστηρίζω θρησκεία, πατρίδα, οικογένεια. Οι νέοι οφείλουν να μάθουν καλά την Ελλάδα και να υποστηρίζουν τον τόπο τους"