Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Αχώριστοι στις διακοπές του - Νέες φωτογραφίες στη δημοσιότητα

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Αχώριστοι στις διακοπές του - Νέες φωτογραφίες στη δημοσιότητα

Η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο πλευρό του Φίλιππου Τσαγκρίδη και φαίνεται πως οι δυο τους είναι αχώριστοι! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια έβγαλε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες.

Το ζευγάρι δείχνει να είναι πιο αγαπημένο από ποτέ και ενώ οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν όσο πιο χαμηλό προφίλ γίνεται στα social media, μερικές φορές επιλέγουν να ανεβάζουν κοινά στιγμιότυπα.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της, έχει όμως αντικαταστήσει τις φιγούρες τους με χαρακτήρες της Dinsey.

Η Κατερίνα Καινούργιου, απόλαυσε το δείπνο της χθες βράδυ μαζί με τον αγαπημένο της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε ένα σωρό φωτογραφίες από το φαγητό που απόλαυσαν.

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης

Κατερίνα Καινούργιου: Οι κάμερες την «έπιασαν» με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - Δεν έριξε ούτε βλέμμα στον φακό

Η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο, μαζί με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Οι κάμερες, «έπιασαν» το ζευγάρι σε βόλτα τους στα στενά του νησιού, ωστόσο η παρουσιάστρια δεν έριξε ούτε ένα βλέμμα στον φακό.

Οι δυο τους δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν ξεκολλάει στιγμή ο ένας από τον άλλο. Με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις να έχουν «παγώσει» προς το παρόν λόγω καλοκαιριού, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισαν να ξεφύγουν από την Αθήνα και να επισκεφθούν το νησί των ανέμων.

Ο φακός εντόπισε τους δυο τους στα στενά της Μυκόνου, ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου δε θέλησε καθόλου να γυρίσει την πλάτη της και να ρίξει έστω ένα βλέμμα στον φακό. Δείτε εδώ μία συγκλονιστική ιστορία για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη που μόνο λίγοι γνώριζαν.

Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης σχέση

Από τη μεριά του, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είδε τις κάμερες, ωστόσο αποφάσισε να φύγει μαζί με την αγαπημένη του.