Αθηναΐς Νέγκα: Έτσι είναι το πρόσωπό της το πρωί δίχως ίχνος μακιγιάζ

Είναι λάτρης του πρωινού ξυπνήματος

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Αθηναΐς Νέγκα: Έτσι είναι το πρόσωπό της το πρωί δίχως ίχνος μακιγιάζ

Αθηναΐς Νέγκα Πρωινό Ξύπνημα Instagram Άβαφη
Η Αθηναΐς Νέγκα λατρεύει το πρωινό ξύπνημα, κάτι το οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να συνηθίσουν και αν ήταν στο χέρι τους δεν θα το επέλεγαν. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για την όμορφη και δυναμική Αθηναΐς που μας πληροφορεί ότι η ίδια το αγαπάει και το επιλέγει ανέκαθεν, από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Η όμορφη παρουσιάστρια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πολύ πρωί και ποζάρει δίχως ίχνος μακιγιάζ.

Η όμορφη Αθηναΐς ενημερώνει τους διαδικτυακούς της ακολούθους πως αντιπαθεί όσους κοιμούνται σε υπερβολικό βαθμό και στη συνέχεια ξεκινάει να γράφει ένα αρκετά μακροσκελές κείμενο. Απ' ό,τι φαίνεται το πρωινό ξύπνημα της δίνει και πολύ όρεξη.

Πάντως, στις φωτογραφίες όπου τη βλέπουμε χωρίς μακιγιάζ εξακολουθεί να είναι αρκετά όμορφη και εξαιρετικά φυσική, κάτι που είναι πιο ωραίο από το υπερβολικό στήσιμο και το μακιγιάζ που αρκετές γυναίκες επιλέγουν.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Αθηναΐς Νέγκα το πρωί δίχως ίχνος μακιγιάζ

Αθηναΐς Νέγκα Χωρίς Μακιγιάζ Instagram

Αθηναΐς Νέγκα Πρωινό Ξύπνημα Instagram Άβαφη

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της Αθηναΐς Νέγκα, αυτές είναι οι εξελίξεις στο Mega. Διαβάστε εδώ όλες τις σχετικές πληροφορίες.

"Κάθε πρωί ξυπναω στις 6 από τότε που θυμαμαι τον εαυτό μου χωρίς ξυπνητήρι και όχι επειδή εχω παιδιά .Αν έχει συννεφιά όπως σήμερα ,ξυπναω νωρίτερα κατά τις 5 γιατί νομιζω πως τη συννεφιά και τη βροχή τις μυρίζομαι και σηκώνομαι γιατί δεν θέλω να τις χάσω, το φθινόπωρο το λατρεύω, έτσι ανυπομονώ να ξημερώσει και η ευτυχία μου είναι να ανοίξω τα ματάκια μου πριν απ όλους

Μεγαλο λάθος αυτό το φυσιολατρικό ξύπνημα .νυστάζω νωρις ,θυμώνω με όποιον κοιμάται 12ωρα ,διότι πιστεύω πως χάνει τη ζωή και βγάζω λογύδρια που κανείς δεν θέλει να ακούσει .Διάλεξα πολύ λάθος επάγγελμα ,στα ΜΜΕ δουλεύουν τύποι που ξυπνάνε αργά .Κατα καιρούς διάλεξα κι αλλα λάθη, μεγαλειώδη κυρίως. Αν θέλετε κάποιον να διαλέξει λάθος για εσας καλεστε με.

Αναλαμβάνω λάθος επιλογές παντός είδους.Θελετε να διαλέξετε λάθος ανθρώπους, λάθος σκύλο, λάθος γυμναστήριο ,λάθος σουτιέν, λάθος φαγητό, λάθος σπουδές ,λάθος χώρα, λάθος ταινία στο σινεμά ;θέλετε το λάθος αυτό να σας στοιχίσει, να είναι ένα λάθος ολικής καταστροφής, ένα λάθος που να μην διορθώνεται;

Με ένα τηλεφώνημα είμαστε κοντά σας , διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία λαθών από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε ,Ειδικότης μας τα λάθη που μετά από λίγο τα συνηθίζετε και στο τέλος τα αγαπάτε, μια δοκιμή θα σας πείσει .Ξυπνηστε 5.36 και αφήστε δίχως λόγο τους μαύρους κύκλους να σας κατακυριεύσουν το πρόσωπο.

Οταν ξυπνήσει η οικογένεια σας φροντίστε να έχετε μούτρα για τα χαΐρια τους, κυκλοφορήστε με ύφος μπλαζέ και αφήστε τη κοινωνία να νομίζει πως είστε βραδυνοι τύποι , η λάθος εντύπωση είναι μια βασική προϋπόθεση επιτυχίας στον τομέα του λάθους!" Έγραψε στη λεζάντα.

Αθηναΐς Νέγκα: "Ο άντρας μου δεν με αγαπάει αρκετά ώστε..."

Η Αθηναΐς Νέγκα είναι μία γυναίκα ανατρεπτική, αντισυμβατική, με έντονο χιούμορ και αυτο-σαρκασμό. Άλλωστε έχει περισσότερο ενδιαφέρον όταν παίζουμε με τις "υφές" της πραγματικότητας και το ρίχνουμε στην πλάκα, δείχνει αυτοπεποίθηση και κυρίως ευφυΐα. Η Αθηναΐς ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα και η δήλωση "Ο άντρας μου δεν μ αγαπάει αρκετά ώστε..." μας έκανε να γελάσουμε.

Συγκεκριμένα, δεν είναι η δήλωση από μόνη της που προκαλεί γέλιο αλλά η αφορμή. Η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία της με μαγιό, αλλά όπως είπε δυσκολεύτηκε λίγο και γι'αυτό έφταιγε ο σύζυγός της που την άφησε μόνη. Τη λύση όμως τη βρήκε η Αθηναΐς με ένα...πρωτότυπο και επίκαιρο "εργαλείο", την μάσκα.

"Ο άντρας μου δεν με αγαπάει αρκετά ώστε..." - Η χιουμοριστική ανάρτηση της Αθηναΐς Νέγκα

"Χρόνια πολλά, σας εύχομαι με μια κωμική ιστορία που συνοδεύει τις αδέξιες φωτό-μαγιό !επειδή ο άντρας μου δεν μ αγαπάει αρκετά ώστε να με τραβάει φωτογραφία όσο ακόμα είμαι σχετικά νέα ,είμαι αναγκασμένη να σκέφτομαι τρόπους να το κάνω χωρίς βοήθεια.

Οι φωτό που βλέπετε στη Σύρο που αγαπώ ,είναι τραβηγμένες με timer, ψάχνω να βρω πόζα σαν ηλίθια και επειδή κάποιος έπρεπε να κρατάει το τηλέφωνο σταθερά, το έβαλα σε μια μάσκα που στη συνέχεια κρέμασα με μανταλάκια ???? (τελευταία φωτό) Δεν θα τις τιτλοφορήσω «Σύρος 2020, Αθηναΐς 46 ετών» γιατί το Insta είναι πλέον το άλμπουμ της ζωής μας, αλλά «Η μοναξιά του γάμου και ο αυτοματισμός στον οποίο με οδήγησε».

Ελπίζω να μ αγαπάει αρκετά ώστε να διαβάσει τουλάχιστον το κείμενο ή τέλος πάντων απλώς να μην αγαπά να τραβά φωτογραφίες.. στα αλήθεια δεν έχω παράπονα από τον ίδιο αλλά και από το γάμο που είναι θαυμάσια εφεύρεση ακριβώς εξ αιτίας της μοναξιάς του -αλλά αυτή είναι μεγάλη κουλτούροσυζήτηση.

Ας επιστρέψουμε στα πιο απλά : Η σκιά κρύβει τις ατέλειες προτιμήστε την αντί φίλτρου, αυτό έμαθα και, χρειάζομαι μεταξύ άλλων ενδυνάμωση σωματική και ίσως και ψυχολογική γιατί υπήρξα καταθλιπτικά αδρανής όλο τον τραυματικό χειμώνα που περάσαμε. κλείνω την ετήσια φωτό-μαγιό ! Και του χρόνου!".

Αθηναΐς Νέγκα ανάρτηση μαγιό

undefined

Τρελό το κόλπο της, αλλά έχουμε να σχολιάσουμε πως κατάφερε τον σκοπό της και πως επίσης είναι κορμάρα!

Διαβάστε εδώ τις εξελίξεις με την Αθηναΐς Νέγκα στο Mega