Κατάθεση ψυχής από την Αντελίνα Βαρθακούρη - «Με δίδαξες μέσα από τα λάθη μου»

Συγκινεί με την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατάθεση ψυχής από την Αντελίνα Βαρθακούρη - «Με δίδαξες μέσα από τα λάθη μου»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να κάνει μία πολύ συγκινητική ανάρτηση και μία κατάθεση ψυχής για όλα όσα διδάχθηκε μέσα στο 2020 από τα λάθη της και τις επιλογές της.

Έχοντας ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στον ALPHA, η Αντελίνα Βαρθακούρη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την οικογένειά της.

Οι 4 τους είναι πολύ δεμένοι και μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες γιόρτασαν και τα γενέθλια της μεγάλης τους κόρης. Δείτε εδώ τα υπέροχα στιγμιότυπα.

Ως ενεργός χρήστης των social media, η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να μοιραστεί μία πολύ όμορφη σκέψη που είχε για τη χρονιά που πέρασε και προκάλεσε τη συγκίνηση των διαδικτυακών της φίλων.

Αυτή είναι η κατάθεση ψυχής της Αντελίνας Βαρθακούρη

«Να γυρνάς την πλάτη σε καταστάσεις και ανθρώπους και να λες ΟΧΙ όταν είσαι φαινομενικά “αδύναμος”….τι ευλογία Θέε μου…

Ευχαριστώ 2020 που μέσα σε όλα τα τόσο δύσκολα σου, που μέσα σε όλα τα άσχημα σου με δίδαξες μέσα απ’ τα λάθη μου και μου έδειξες το δρόμο.

Αν είσαι κι εσύ που με διαβάζεις σε αδιέξοδο…προχώρα και διάλεξε να περπατήσεις το μονοπάτι με τ’ αγκάθια…πίστεψέ με στο τέλος θα βρει τοοοοόσο νερό η ψυχή να ξεδιψάσει» έγραψε η Αντελίνα

Αντελίνα Βαρθακούρη: Συγκίνησε με το δημόσιο σχόλιο για τον Γιάννη Πάριο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε ένα Q&A και μεταξύ άλλων, απαντώντας στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων θέλησε να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο για τον πεθερό της, Γιάννη Πάριο.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και έχει πολύ καλέ σχέση με τους followers της.

Έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να μοιράζεται μαζί τους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, όπως η υπέροχη ευχή της για την κόρη της που είχε γενέθλια.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν η παρουσιάστρια έκανε ένα Q&A και κάποιος από τους ακόλουθούς της θέλησε να μάθει τι είναι εκείνο τη συγκινεί περισσότερο στον πεθερό της, Γιάννη Πάριο.

«Ο σεβασμός που έχει για την τέχνη και η σιωπή του ανάμεσα στις νότες» έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Αντελίνα Βαρθακούρη Γιάννης Πάριος