Νέα "καρφιά" για το GNTM - «Μου κάνει λίγο κρεαταγορά»

Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και δε δίστασε να πετάξει μερικά νέα "καρφιά" για το GNTM, ξεκαθαρίζοντας πως ο τρόπος με τον οποίο φέρονται στους διαγωνιζόμενους, του θυμίζει λίγο την κρεαταγορά.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός σχολίασε με τον δικό του τρόπο τα τηλεοπτικά δρώμενα και φυσικά δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς που δεν είναι άλλο από το GNTM.

«Όσον αφορά το GNTΜ δεν θα μπορούσα να το παρακολουθήσω γιατί, επειδή το κατέχω το θέμα, δεν μου δημιουργεί κανένα ενδιαφέρον. Πόσο μάλλον που, μια δυο φορές που το είδα για τηλεοπτικούς λόγους, δεν μου άρεσε.

Μου έκανε λίγο κρεαταγορά και την επόμενη χρονιά ήταν ακόμα πιο σκληρό» πρόσθεσε με σαφήνεια ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. «Πως χρησιμοποιούν έτσι τους ανθρώπους; Από τη μία δηλαδή είμαι υπέρ του να βλέπουμε ριάλιτι και να ενημερωνόμαστε για το τι γίνεται στην κοινωνία, αλλά όχι στην καπίλευση και την εκμετάλλευση του μέσου παίκτη ενός ριάλιτι».

«Επομένως, το GNTM είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει αλλά μου φαίνεται ενδιαφέρον ότι θα έχει πλέον τα δύο φύλλα» κατέληξε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

Θυμίζουμε πως μόλις πριν λίγες μέρες βγήκε ένα νέο τρέιλερ για το GNTM 3 - δείτε το εδώ.

Δωμάτια χωρίς κάμερες στο GNTM 3 - Νέες λεπτομέρειες για το ριάλιτι του Star

Λίγος καιρός έχει μείνει μόνο μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα του GNTM 3 και διαρκώς βγαίνουν στην επιφάνεια νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα βερσιόν του επιτυχημένου ριάλιτι του Star. Όπως έγινε σήμερα γνωστό, στο σπίτι θα υπάρχουν δωμάτια χωρίς καθόλου κάμερες!

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not περισσότερα είναι τα κορίτσια που αποχωρούν και όχι τα αγόρια, κάτι που σημαίνει ότι φέτος θα παρακολουθήσουμε κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που γνωρίζαμε.

Επιπλέον αποκαλύφθηκε ότι υπάρχει ένα δωμάτιο που είναι χωρίς κάμερες, κάτι που θυμίζει σε πολύ τη νοοτροπία του αντίπαλου Big Brother που επίσης κάνει επίσημα πρεμιέρα σύντομα.

Δείτε εδώ τη Βίκυ Καγιά με σατεν σακάκι και μαύρα γυαλιά στα παρασκήνια του GNTM 3