Γωγώ Μαστροκώστα: Δε θα πιστεύετε πως είναι το σώμα της στα 49 - "Κόβουν" την ανάσα οι φωτογραφίες με μαγιό

Καλλίγραμμη και εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Γωγώ Μαστροκώστα: Δε θα πιστεύετε πως είναι το σώμα της στα 49 -

Για μερικές γυναίκες όσο και να προσπαθείς να μαντέψεις την ηλικία τους και να εξηγήσεις από που αντλούν τόση λάμψη, παρά την προσπάθεια δεν θα τα καταφέρεις να βρεις το μυστικό τους. Το ίδιο ισχύει και για την εκθαμβωτική Γωγώ Μαστροκώστα που έχει πλέον φτάσει τα 49 αλλά αν δε το γνωρίζαμε δεν θα το πιστεύαμε σε καμία περίπτωση. Αυτή η γυναίκα εκτός από τρομερά γονίδια, έχει και ένα απερίγραπτα καλλίγραμμο κορμί. Δε θα πιστεύετε πως είναι το σώμα της στα 49. Οι φωτογραφίες πάντως, "κόβουν" την ανάσα.

Η εντυπωσιακή Γωγώ Μαστροκώστα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μία 20αρα καθώς το κορμί της ανάβει φωτιές και μία ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τις φωτογραφίες της με μαγιό θα σε κανει να καταλάβεις τι εννοούμε.

Το θεϊκό κορμί που διαθέτει είναι αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής, ενώ όπως ξέρουμε, η όμορφη Γωγώ αγαπάει και το Kick Boxing. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τη θαυμάζουμε και να πούμε ένα τεράστιο μπράβο!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Γωγώ Μαστροκώστα με μαγιό που "κόβουν" την ανάσα.

Παράλληλα, δείτε εδώ την καλλονή Γωγώ Μαστροκώστα με καυτό κολάν και κορμάρα σε έξοδό της στη Γλυφάδα

Με μπεζ κολάν στη Γλυφάδα η Γωγώ Μαστροκώστα στο πλευρό του Τραϊανού Δέλλα

Η Γωγώ Μαστροκώστα θέλησε να απολαύσει έναν πρωινό καφέ στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου, Τραϊανού Δέλλα και έτσι οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στην Γλυφάδα. Εκρηκτική όπως πάντα, με το μπεζ κολάν της, η πανέμορφη Γωγώ Μαστροκώστα μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Το αγαπημένο ζευγάρι δεν χάνει την ευκαιρία να απολαύσει έστω και λίγο χρόνο μαζί. Η Γωγώ Μαστροκώστα συνόδευσε τον σύζυγό της και πέρασαν χαλαρά το πρωί της Τρίτης.

Η εκρηκτική παρουσιάστρια φόρεσε ένα κολάν το οποίο αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο το σώμα της, και όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε πολλαπλά εγκεφαλικά!

Όπως φαίνεται εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με ένα σώμα που θα ζήλευε κάθε γυναίκα. Είναι γνωστό ότι έχει μια ιδαίτερη αγάπη στη γυμναστική και τα αποτελέσματα είναι εμφανή αφού συχνά ιδρώνει στο γυμναστήριo και ανεβάζει τη θερμοκρασία!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους "συνέλαβε" και σας τους παρουσιάζει.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Γωγώς Μαστροκώστα με κολάν στο πλευρό του Τραϊανού Δέλλα

Γωγώ Μαστροκώστα ΓλυφάδαΓωγώ Μαστροκώστα Τραϊανός Δέλλας