Έτσι επιβεβαίωση την εγκυμοσύνη της η Κρυσταλλία στο The Booth του Opentv

Απίστευτη ιδέα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έτσι επιβεβαίωση την εγκυμοσύνη της η Κρυσταλλία στο The Booth του Opentv

Η είδηση ότι η Κρυσταλλία είναι έγκυος είχε γίνει γνωστή εδώ και καιρό, ωστόσο σήμερα το επιβεβαίωσε επίσημα και η ίδια λίγο μετά την έναρξη του σημερινού The Booth στο Opentv, και μάλιστα, διάλεξε τον πιο ευρηματικό τρόπο!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της στην αναμονή του πρώτου της παιδιού και η χαρά της δεν κρύβεται με τίποτα.

Μπορεί η κοιλίτσα της να μην έχει μεγαλώσει πολύ ακόμα, ωστόσο ήδη πριν από λίγο καιρό φάνηκε φουσκωμένη σε ένα post που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι, οι τέσσερις παρουσιάστριες πόζαραν στην κάμερα της εκπομπής κρατώντας τους πίνακες και δείχνοντας τις κοιλίτσες τους.

Ο πίνακας της Σοφίας Κουρτίδου έγραφε «Σουβλάκια», της Πηνελόπης Αναστασοπούλου «Φασόλια» της Σοφίας Μουτίδου «Δίαιτα» ενώ της Κρυσταλλίας «Μωρό».

Κρυσταλλία έγκυος

Σοφία Κουρτίδου: Έκανε την αποκάλυψη για το The Booth και το Opentv

Η ανατρεπτική, γλυκιά και άκρως απολαυστική Σοφία Κουρτίδου κλέβει τις εντυπώσεις με κάθε επιτυχημένο σχόλιο που κάνει κάθε φορά στον αέρα της εκπομπής The Booth. Αυτή τη φορά όμως προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την τηλεοπτική εκπομπή και το OpenTv.

Η αγαπημένη Σοφία μίλησε για όλα και κυρίως για τη σχέση με τις υπόλοιπες καλλονές αυμπαρουσιάστριές της στο The Booth. Η ίδια παραχώρησε μία συνέντευξη στη RealLife και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Δείτε παρακάτω τι αποκάλυψε.

Η αποκάλυψη της Σοφίας Κουρτίδου για το The Booth και το Opentv - Η συνέντευξη

Πως περνάτε στο «The booth»;

Περνάμε υπέροχα. Είναι αυτό που λέμε “περνάμε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω”. Είναι σαν σχολική εκδρομή. Συζητάμε ό,τι μας έρθει στο κεφάλι, λέμε τις απόψεις μας, υπάρχει πολύ μεγάλη ελευθερία και αυτό μας κάνει να περνάμε καλά.

Πως είναι η συνεργασία με την Σοφία Μουτίδου, την Κρυσταλλία και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου;

Δυνατή θα έλεγα. Δεν γνωριζόμασταν αλλά αισθάνομαι σαν να τις ξέρω χρόνια.

Σοφία Μουτίδου αποκαλύψεις  the booth

Δεν ισχύει ότι στην αρχή είχατε προβλήματα μεταξύ σας, όπως γράφτηκε;

Είναι αστείο και ενοχλητικό. Δεν μπορεί να βλέπουμε συνεργασία γυναικών και να θεωρούμε δεδομένο ότι υπάρχει κόντρα. Εμένα μου αρέσει να καμαρώνω τους συνεργάτες μου. Αρχικά, όταν μιλούσαμε για το concept, πριν καταλήξουμε στα πρόσωπα, εγώ ήθελα να είμαστε μόνο γυναίκες.

Δείτε εδώ γιατί βγήκε εκτός εαυτού η Μουτίδου.