My Style Rocks: Στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα

Βίντεο μέσα από το πλατό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα

Μόλις πριν από λίγο, βγήκαν στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα της νέας σεζόν του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks! Ο Στέλιος Κουδουνάρης ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Ο γνωστός κριτής, δείχνει να είναι πολύ ενθουσιασμένος με την επανέναρξη του παιχνιδιού μόδας και έτσι δε θα μπορούσε να μην ανεβάσει στον λογαριασμό του τα πρώτα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο από το πλατό και έγραψε: «Ξανά μανά», ενώ έκανε και ταγκ όλους τους συντελεστές συμπεριλαμβανομένου του Χάρη Χριστόπουλου ο οποιός θα αντικαταστήσει τον Λάκη Γαβαλά - δείτε εδώ πώς επιβεβαίωσε ο Λάκης Γαβαλάς ότι θα λείπει από το σόου.

My Style Rocks: Αυτή η νέα παίκτρια ήταν σύντροφος πασίγνωστου Έλληνα

Η επιστροφή του αγαπημένου σόου μόδας, My Style Rocks που εκπέμπει το τηλεοπτικό κανάλι του ΣΚΑΙ είναι γεγονός. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι για το ξεκίνημα αυτό και κάθε νέα πληροφορία που γίνεται γνωστή γίνεται θέμα συζήτησης. Σιγά σιγά έρχονται στο φως τα ονόματα των κοριτσιών που θα περπατήσουν φέτος στην πασαρέλα και μερικές από αυτές φέρνουν κάτι το γνώριμο στη θύμησή μας. Μία από τις νέες παίκτριες μάλιστα ήταν σύντροφος πασίγνωστου Έλληνα. Ποιανού άραγε;

Λόγος γίνεται για την καλλονή Βίκυ Μανώλη η οποία εκτός από πανέμορφη έχει ασχοληθεί παράλληλα και με την τηλεόραση, όπως και με το modeling.

Εκείνο όμως που παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι βρισκόταν σε σχέση με έναν πολύ γνωστό Έλληνα. Η εντυπωσιακή Βίκυ διατηρούσε δεσμό με τον διάσημο πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο. Μάλιστα οι δυο τους χώρισαν το 2010. Δείτε παρακάτω την κοινή τους φωτογραφία

Βίκυ Μανώλη My Style Rocks Ανδρέας Φουστάνος.

Αυτή είναι η νέα παίκτρια του My Style Rocks, Βίκυ Μανώλη που ήταν σε σχέση με τον Ανδρέα Φουστάνο

My Style Rocks | Βίκυ Μανώλη

Γνωρίστε την Βίκυ Μανώλη, τη νέα παίκτρια του #MyStyleRocksGR #SkaitvGR #NeoProgramma #NewSeason

Posted by Greece My Style Rocks on Thursday, August 20, 2020

Όντως τώρα; Ο Λάκης Γαβαλάς αποχωρεί από το My Style Rocks; Δείτε τι έχει συμβεί εδώ.