Δημόσια βοήθεια από την Ελένη Μενεγάκη - Τι συνέβη;

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημόσια βοήθεια από την Ελένη Μενεγάκη - Τι συνέβη;

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της. Οι αναρτήσεις που κάνει στα social media είναι συχνές, ωστόσο πριν λίγο ζήτησε μια δημόσια βοήθεια. Τι συνέβη;

Η λαμπερή παρουσιάστρια μετά την αποχώρηση της από το χώρο της τηλεόρασης, απολαμβάνει στο έπακρο τις βουτιές της στη θάλασσα και τις βραδινές οικογενειακές βόλτες στα νησιά που έχουν επισκεφθεί μέχρι σήμερα. Και αυτό γιατί δεν έχει να σκέφτεται τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η Ελένη Μενεγάκη, μέχρι ώρας δεν σκέφτεται να επιστρέψει σύντομα στην τηλεόραση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας κάνει σκέψεις και συζητήσεις για να ανοίξει το δικό της εστιατόριο στην Αθήνα - Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Αυτή είναι η δημόσια βοήθεια που ζήτησε η Ελένη Μενεγάκη

Πριν λίγη ώρα ωστόσο, η παρουσιάστρια ζήτησε δημόσια την βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων. Και ποια ήταν αυτή; Μα να την βοηθήσουν στο ποια γυαλιά της ταιριάζουν περισσότερο για να αγοράσει.

Λίγες ώρες πριν, παρουσιάστρια δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της από το 2013, όπου είχε ταξιδέψει για τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον Ματέο Παντζόπουλο στην πανέμορφη Κρήτη. Εντυπωσιακή και λαμπερή, είχε ποζάρει στο φακό του καλού της, φορώντας το μαγιό της και δείχνοντας μας την πίσω της όψη, η οποία όπως μπορούσε να παρατηρήσουμε δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας.

Αυτές είναι οι αρετουσάριστες "καυτές" πόζες της Ελένης Μενεγάκη στον φακό του Ματέο Παντζόπουλου

Ωστόσο, όταν το ζευγάρι δεν ταξιδεύει σε κάποιο άλλο νησί, βρίσκεται στην Άνδρο, τον επίγειο παράδεισο τους. Εκεί βρίσκεται το ξενοδοχείο διαμάντι του Ματέο Παντζόπουλο. Όπως θα δείτε από τις νέες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας η θέα που μπορεί να δει κανείς από τα δωμάτια είναι απλά απίστευτη. Από εκεί φαίνεται και η "μυστική" παραλία της Ελένης.