Προειδοποιεί η Λίτσα Πατέρα - «Ο κορωνοϊός θα συνεχίσει ακάθεκτος μέχρι τον...»

Όσα είπε για την πανδημία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Προειδοποιεί η Λίτσα Πατέρα - «Ο κορωνοϊός θα συνεχίσει ακάθεκτος μέχρι τον...»

Η Λίτσα Πατέρα μέσα από δήλωση που έκανε προειδοποίησε για τον κορωνοϊό που πλήττει ξανά την Ελλάδα. Μέχρι πότε έκανε γνωστό σύμφωνα με τις προβλέψεις της, ότι θα συνεχίσει η πανδημία ακάθεκτη;

Η αστρολόγος μίλησε στην εφημερίδα «Οn time» και τη Σάσα Σταμάτη και έκανε προβλέψεις για το πόσο θα συνεχίσει να μας ταλαιπωρεί ο κορωνοϊός.

Η Λίτσα Πατέρα είχε προβλέψει όπως γράφει η εφημερίδα, τα πάντα από τον Σεπτέμβριο του 2019, αφού στον επετειακό «Αστρολόγο» που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020 μιλώντας για ένα έτος σταθμό ενώ είχε προβλέψει και την πανδημία!

Η Λίτσα Πατέρα απάντα: «Θα εξακολουθήσει μέχρι το Δεκέμβριο, ακάθεκτος! Όσο ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, η πανδημία θα πηγαίνει μια μπρος μια πίσω.Να φοβόμαστε γιατί πραγματικά μπορεί να πεθάνει πολύς κόσμος» λέει στην εφημερίδα η Λίτσα Πατέρα και προσθέτει ότι χρειαζόμαστε λίγα χρόνια για την αναγέννηση και για να δούμε πολύ καλές και όμορφες μέρες». Δείτε πόσα ήταν τα χθεσινά κρούσματα του κορωνοϊού.

«Βόμβα» από την Λίτσα Πατέρα και την πρόβλεψη για τον κορωνοϊό - «Το φάρμακο θα βρεθεί...»

«Εκείνη τη μέρα θα βρεθεί φάρμακο για τον κορωνοϊό», είπε η Λίτσα Πατέρα σήμερα στο Πρωινό και έριξε την πρόβλεψη «βόμβα» για τον κορωνοϊό, αλλά και σχετικά με το πότε θα έχουμε στη διάθεση μας το φάρμακο για την πανδημία που έχει εξαπλωθεί,

Η έμπειρη αστρολόγος, μιλώντας για το Μάιο, είπε πως η Πανσέληνος που δημιουργείται, θα φέρει στις 7-8 Μαΐου ίσως και το νέο για το φάρμακο, ενώ έδωσε κι άλλες ημερομηνίες.

Συγκεκριμένα, στις 10 Μαΐου είναι μια εξαιρετική ημερομηνία για συζητήσεις για τα παιδιά και ενημέρωση, στις 15 Μαΐου είναι μια πολύ καλή μέρα για ίαση, ενώ θα έρθουν και στο «φώς» κρυμμένα μυστικά, στις 17 Μαΐου μπορούμε να ετοιμαστούμε για αρραβώνες και γάμους, ενώ στις 22 Μαΐου η Νέα Σελήνη φέρνει ένα νέο ξεκίνημα.

Δείτε ωστόσο αναλυτικά τι θα συμβεί σήμερα στα ζώδια, αλλά και τις ερωτικές προβλέψεις τις ημέρας.