Με μαύρο "καυτό" φόρεμα η Βίκυ Καγιά - Πέσαμε... ξεροί με το σκίσιμο στο πόδι

Η φωτογραφία που κάνει χαμό στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μαύρο

Η Βίκυ Καγιά ένα αψεγάδιαστο κορμί και για ακόμη μια φορά το απέδειξε με την φωτογραφία της όπου την είδαμε να φοράει ένα απίστευτο μαύρο "καυτό" φόρεμα, το οποίο είχε σκίσιμο στο πόδι. Πέσαμε... ξεροί με την εικόνα.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο με κάθε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκαλεί αναστάτωση με τις πόζες της και την απίστευτη ομορφιά της. Ακόμη και στα 42 της, διατηρεί άψογες αναλογίες και επιδερμίδα και αυτό γιατί φροντίζει να τρώει σωστά και να γυμνάζεται.

Πριν από λίγες ημέρες, η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της η οποία έκανε χαμό με τα σχόλια και τα likes που της έκαναν οι followers της.

Για τις ανάγκες φωτογράφισης, πόζαρε με ένα μαύρο midi φόρεμα, το οποίο είχε αποκαλυπτικό σκίσιμο στο πόδι, αλλά και στο στήθος.

Να σημειώσουμε ότι χθες, έγινε γνωστό ένα δυσάρεστο γεγονός για την Βίκυ Καγιά. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά με το "καυτό" μαύρο φόρεμα και το σκίσιμο στο πόδι

Έτσι θα αποκτήσεις το σώμα της Βίκυς Καγιά

«Τρώω μικρά γεύματα κάθε τρεις ώρες, ενώ αποφεύγω τα τηγανητά, γιατί δημιουργούν δερματικά και στομαχικά προβλήματα», λέει. Μάθε και τα άλλα μυστικά της.

1. Αναζωογονητικό!

Το χλιαρό νερό με λεμόνι βοηθά στην αύξηση του μεταβολικού ρυθμού του σώματος. Μελέτες έδειξαν ότι το λεμόνι περιέχει αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες) που συμβάλλουν στην απώλεια βάρους και μειώνουν τον κίνδυνο παχυσαρκίας.

2. Αγαπημένα superfoods

Πιάτο γεμάτο βιταμίνες. Τα σταφύλια είναι γνωστά ως ισχυρά αντιοξειδωτικά, αφού περιέχουν ρεσβερατρόλη που διατηρεί την υγεία της καρδιάς, ενώ τα σύκα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και ασβέστιο.

3. Σωστό πρωινό

Ζεστό ή κρύο γάλα με νιφάδες βρόμης, σταφίδες και μπανάνα, χυμός πορτοκάλι και καπουτσίνο με γάλα αμυγδάλου είναι από τα καλύτερά της!

4. Smoothie

Όταν έχει λίγο χρόνο, φτιάχνει smoothie με φράουλες. Ρίχνει όλα τα υλικά -τις φράουλες, το γάλα και το μέλι- στο μπλέντερ και χτυπάει για 2 λεπτά. Προσθέτει το γιαούρτι και συνεχίζει να χτυπάει για 1 λεπτό ακόμη. Όταν το μείγμα ενωθεί καλά, το σερβίρει σε ποτήρι!

5. Τέλειο βραδινό

Μια σαλάτα με φρέσκες ντομάτες και κοτόπουλο. Η ελληνική κουζίνα, με βασικούς πρωταγωνιστές τα φρέσκα λαχανικά και το ελαιόλαδο, είναι εξαιρετικά υγιεινή και αυτό το ξέρει καλά η Βίκυ!