Ασύλληπτος πόνος για την Ρία Δελούτση - «Απρόσμενος ο θάνατος...»

Η συγκλονιστική ανάρτηση για το θάνατο του γιου της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασύλληπτος πόνος για την Ρία Δελούτση - «Απρόσμενος  ο θάνατος...»

Ασύλληπτος είναι ο πόνος που βιώνει η αγαπημένη ηθοποιός, Ρία Δελούτση. Πριν από 10 χρόνια ο γιος της έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο καθώς μετέβαινε με τη μηχανή του στην εργασία του.

Σήμερα, η Ρία Δελούτση μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο facebook μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές, με αφορμή την ημέρα που πέθανε.

«22 Αυγούστου...μέρα γιορτής.... μέρα χαράς... Ημέρα χαρμολύπης !!! *Στον λατρεμένο μου γιο !!!! Τα μάτια αυτά που λάτρεψα, τα μάτια που λατρεύω απότομα σφαλίστηκαν κι άδικα τα γυρεύω.. Απρόσμενος ο θάνατος, αρνούμαι την αλήθεια είναι σκληρή, αβάσταxτη, μαχαίρι μες στα στήθια . Οι μέρες που σε κράταγα σφιχτά στην αγκαλιά μου έφυγαν ανεπιστρεπτί μαζί με τη χαρά μου.

Τώρα τα κρύα βράδια μου μονάχη μου μιλάω κλαίω για σένα σπλάχνο μου και σε αναζητάω.. Αχ ... μοναξιά... που απρόσκλητη μπήκες μες στη ζωή μου η συντροφιά σου ανάθεμα, φαρμάκι στην ψυχή μου. Μια συννεφιά , ένας κεραυνός,, μια θλίψη, μια λαχτάρα. τα μάτια βρύσες ανοικτές κι ο πόνος μια κατάρα. Αστέρι μου, Λουλούδι μου, Νέκταρ μου κι Αμβροσία. Ήλιε μου που μου έδινες νόημα και ουσία. Αγάπη μου απροσπέραστη κι ανάμνηση γλυκιά μου μέσα στη σκέψη μου εσύ ζεις και μέσα στην καρδιά μου!! Ρία Δελούτση-Πλοιού

*Σε λατρεύω ψυχή μου !!! Καλή αντάμωση... Να μου φιλήσεις τον πατέρα ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ !!!!»έγραψε χαρακτηριστικά η Ρία Δελούτση.

Ρία Δελούτση γιος θάνατος

Ρία Δελούτση νεκρός γιος

Μεγάλος είναι ο πόνος που νιώθει και ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του. Δείτε την συγκλονιστική εξομολόγηση του.

Λίγα λόγια για την ζωή της Ρίας Δελούτση

Έχει πατέρα Ιταλό και μητέρα Ελληνίδα. Σε ηλικία ενός έτους η οικογένειά της εγκαταστάθηκε στην Αθήνα όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Στην ηλικία των δεκαπέντε χρόνων - μαθήτρια ακόμα γυμνασίου - έδωσε εξετάσεις σαν εξαιρετικό ταλέντο στο θέατρο Ρεξ με το έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα "Ματωμένος Γάμος" και πέρασε παμψηφεί.

Γράφτηκε στη Σχολή Θεάτρου και Κινηματογράφου Λυκούργος Σταυράκος και σπούδασε υποκριτική και δραματολογία. Δάσκαλοί της υπήρξαν οι : Γ. Θεοδοσιάδης, Τίτος Βανδής, Λυκούργος Καλλέργης, Στέφανος Ληναίος, Λιάκος Χριστογιαννόπουλος, Τζ. Καρούσος, Γιάννης Βογιατζής και Αλίκη Βέμπο.

Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1960 με έναν μικρό ρόλο στο έργο "Νυφιάτικο τραγούδι" του Νότη Περγιάλη. Ήταν μια παράσταση της Δραματικής σχολής που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός».

Το 1962 τελείωσε το εξατάξιο γυμνάσιο και συγχρόνως αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή. Έδωσε εξετάσεις στην ανωτάτη κρατική επιτροπή του Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων και πήρε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος της ηθοποιού. Τον χειμώνα του ιδίου έτους έκανε το επαγγελματικό της ντεμπούτο στη σκηνή ως πρωταγωνίστρια του θιάσου «Ιορδάνη Μαρίνου» σε περιοδεία, στο έργο "Η βροχή" του Σώμερσετ Μομ, στο ρόλο της Σάντυ Τόμσον.