Θρήνος για πασίγνωστο παρουσιαστή - Πέθαναν μέσα σε λίγες ημέρες δυο παιδιά του

Δύσκολες ώρες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος για πασίγνωστο παρουσιαστή - Πέθαναν μέσα σε λίγες ημέρες δυο παιδιά του

Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια πασίγνωστου παρουσιαστή, καθώς όπως έγινε γνωστό πέθαναν μέσα σε λίγες ημέρες δυο από τα πέντε του παιδιά.

Αυτός είναι ο παρουσιαστής που έχει βυθιστεί στον θρήνο με τον θάνατο των παιδιών του

Ο λόγος για τον Αμερικανό παρουσιαστή Larry King. Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα μέσα σε δύο εβδομάδες έφυγαν από τη ζωή ο γιος και η κόρη του.

Όπως αναφέρουν πηγές της NY Post ο υιοθετημένος γιος του, Andy 65 ετών, πέθανε ξαφνικά πριν από δύο εβδομάδες, ενώ η κόρη του Chaia 51 ετών πέθανε την Πέμπτη έπειτα από μάχη με χρόνια ασθένεια.

«Ο Larry και τα τρία εναπομείναντα παιδιά του είναι σε κατάσταση απόγνωσης, ενώ ο Larry ακόμα αναρρώνει από τα δικά του προβλήματα υγείας που προέκυψαν πέρσι» δηλώνει πηγή του περιβάλλοντος του παρουσιαστή. Θρήνος επικρατεί και με την είδηση πως έφυγε από τη ζωή πασίγνωστος ηθοποιός.

Θρήνος επικρατεί στην Αμερική και με την είδηση πως πέθανε ο Jack Sherman

Παγκόσμιος θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε σε ηλικία 64 ετών ο πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers, Jack Sherman. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν προδιοριστεί μέχρι στιγμής.

Την είδηση του θανάτου του, έκανε γνωστή η μπάντα την Παρασκευή σε μια ανάρτηση στο Instagram. Ο ίδιος έπαιξε στο ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας και συνέβαλε στα άλμπουμ τους Freaky Styley, Mother’s Milk και The Abbey Road EP.

«Εμείς από την οικογένεια RHCP θα θέλαμε να ευχηθούμε στον Jack Sherman να ταξιδέψει ομαλά στους πέρα κόσμους, που περνάει», έγραψε η μπάντα και πρόσθεσε «Ο Τζακ έπαιξε στο ντεμπούτο- άλμπουμ μας καθώς και στην πρώτη μας περιοδεία στις ΗΠΑ. Ήταν μοναδικός και τον ευχαριστούμε για όλες τις καλές, κακές και ενδιάμεσες στιγμές».

Ο Sherman αντικατέστησε τον Hillel Slovak στο ντεμπούτο άλμπουμ του 1983 και στο επόμενο Freaky Styley, αλλά αντικαταστάθηκε από τον Slovak πριν το τελευταίο κυκλοφορήσει.

Αν και η δουλειά του με τους Red Hot Chili Peppers θεωρείται αξιοσημείωτη από τους οπαδούς, δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτούς όταν το συγκρότημα εντάχθηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 2012 γεγονός που τον είχε πειράξει.