Έρχεται η πιο πολυσυζητημένη εκπομπή του MEGA - Πότε κάνει πρεμιέρα;

Το αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρχεται η πιο πολυσυζητημένη εκπομπή του MEGA - Πότε κάνει πρεμιέρα;

Σε λίγες ημέρες έρχεται η πιο πολυσυζητημένη εκπομπή του MEGA, μιας και θα είναι η πρώτη πρωινή μετά την επιστροφή του σταθμού στις οθόνες μας. Πότε κάνει πρεμιέρα;

Ο λόγος για την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η οποία θα κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο σε ρόλο παρουσιάστριας, έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους δημοσιογράφους.

Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της στο MEGA;

Η ηθοποιός επικοινωνεί συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι πριν από λίγες ώρες σε ένα Q&A που πραγματοποίησε, απάντησε σε follower της, που την ρώτησε πότε θα κάνει πρεμιέρα.

«Συνήθης ερώτηση. Προσπαθούμε να τα οργανώσουμε όλα, να ετοιμαστούμε και να σας πούμε την πρώτη «Καλημέρα» τον Σεπτέμβριο», απάντησε η η Δανάη Μπάρκα. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο πίσω από την εκπομπή της.

MEGA Δανάη Μπάρκα εκπομπή

Μεγάλες πρεμιέρες στο MEGA

Στο κανάλι του MEGA ωστόσο θα δούμε και νέες σειρές, οι οποίες θα μας τραβήξουν σίγουρα το ενδιαφέρον.

Η πρώτη είναι η ερωτική κομεντί της Μυρτώς Κοντοβά («Υπέροχα πλάσματα», «Μίλα μου βρώμικα») είναι ήδη στα σκαριά και συνήθως τα συστατικά της είναι χιούμορ αλλά και κοινωνικός προβληματισμός. Το σενάριο εστιάζει στη γενιά των 40άρηδων και σε ό,τι την αφορά, όπως εργασία/ανεργία, σχέσεις, φιλίες στη μετά μνημόνιο εποχή.

Η Τίνα Καμπίτση («Ονειροπαγίδα», «Daddy Cool» κ.ά,)από την άλλη, με τη σειρά της γράφει ένα ερωτικό δράμα που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου με προσωρινό τίτλο εργασίας «Έξαψη» .

Η τρίτη παραγωγή είναι ένα αστυνομικό θρίλερ σε σενάριο Βίκυς Αλεξοπούλου(«Κάτι χωρισμένα παλικάρια», «Θα γίνει της πολυκατοικίας» κ,ά.) και σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη. Η ιστορία φέρνει στο προσκήνιο ένα γεγονός που συνέβη στο παρελθόν, ένα έγκλημα, με το στενό περιβάλλον του θύματος να ζητάει την εξιχνίασή του! Μέχρι να συμβεί αυτό, οι Αρχές πρέπει να αντιμετωπίσουν διάφορα εμπόδια, ενώ, παράλληλα, παρακολουθούμε τις πιο προσωπικές ιστορίες των ηρώων.