Άννα Βίσση: Θα «λιώσετε» με το γιο της κόρης της - Έγινε ξανά παιδί η τραγουδίστρια

Το βίντεο που δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Βίσση: Θα «λιώσετε» με το γιο της κόρης της - Έγινε ξανά παιδί η τραγουδίστρια

Η Άννα Βίσση δεν σταματάει τα παιχνίδια με τα εγγόνια της. Τα παιδιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα, είναι... δυο φορές παιδιά της και τους έχει απεριόριστη αδυναμία. Όταν είναι μαζί τους, γίνεται και η ίδια παιδί.

Οικογενειακώς απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Costa Navarino πριν επιστρέψουν και πάλι πίσω στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Μάλιστα, η Άννα Βίσση σαν λάτρης των social media, μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους.

Προχθές λοιπόν, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εγγονό της, ο οποίος «έλιωσε» το διαδίκτυο με τα παιχνίδια του. Δείτε ωστόσο και φωτογραφίες από το αδιανόητο σπίτι της.

Άννα Βίσση: Ρίγη συγκίνησης με τη φωτογραφία του γιου της κόρης της - Τι συνέβη;

Η Άννα Βίσση με μια φωτογραφία που δημοσίευσε του εγγονού της, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης όχι μόνο στην οικογένεια της, αλλά και στους διαδικτυακούς της φίλους που την είδαν και της πάτησαν like. Τι συνέβη;

Η τραγουδίστρια έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της μοναχοκόρης της, Σοφίας Καρβέλα - Αφού όπως λένε τα παιδιά του παιδιού σου είναι δυο φορές παιδιά σου - για αυτό και τους κάνει όλα τα χατίρια, ενώ λατρεύει να περνάνε χρόνο όλοι μαζί.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν έκατσε στο πιάνο με τον μικρό της εγγονό και έπαιξαν μουσική, μάλιστα, η Άννα Βίσση συγκινήθηκε και θέλησε να μοιραστεί αυτή τη στιγμή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως φαίνεται ο εγγονός της, ακολουθεί τα μουσικά της βήματα και έγραψε στη λεζάντα της «Ένα αστέρι γεννιέται» με τα σχόλια να παίρνουν «φωτιά». Δείτε ωστόσο περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της τραγουδίστριας.

Άννα Βίσση εγγόνια