Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε στην Κύθνο

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε στην Κύθνο

Όρκους αιώνιας αγάπης με την αγαπημένη του αντάλλαξε το Σάββατο στην Κύθνο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κυρανάκης. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θέα το ηλιοβασίλεμα.

Ο κ. Κυρανάκης ήταν προγραμματισμένο να παντρευτεί στις αρχές Ιουλίου στη Νάξο αλλά τα σχέδια του ζευγαριού άλλαξε η επιδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Φωτογραφία του γαμπρού πριν απο το μυστήριο δημοσίευσε η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη με τον Κώστα Κυρανάκη να αναρτά δύο φωτογραφίες.

Στην πρώτη έβαλε ως λεζάντα τη φράση «η τελευταία μου ημέρα ως ελεύθερος» ενώ η δεύτερη είναι από την ανατολή στην Κύθνο μετά το γλέντι που ακολούθησε τον γάμο με όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Από την άλλη ωστόσο, ένα αγαπημένο ζευγάρι ακύρωσε την τελετή.

Κώστας Κυρανάκης γάμος

Αγαπημένη Ελληνίδα δημοσιογράφος παντρεύεται και μας δείχνει τις βέρες του γάμου της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και συγκεκριμένα γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος που όλοι αγαπάμε. Το όμορφο ζευγάρι ετοιμάζεται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου και θέλησε να μοιραστεί την απύθμενη χαρά του και δημόσια, δείχνοντάς μας τις βέρες του γάμου τους, μέσα από μία ανάρτηση που στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. Για ποια αγαπημένη δημοσιογράφο γίνεται λόγος;

Λόγος για την όμορφη Ανθή Βούλγαρη που πρόκειται να παντρευτεί με τον σύντροφό της Κώστα Κωνσταντινίδη, πολύ σύντομα, και πιο συγκεκριμένα στις 6 Σεπτεμβρίου. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η Κατερίνα Καινούργιου και ο Πέτρος Ιακωβίδης. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τις βέρες τους που μοιράστηκαν στο Instagram.

Ανθή Βούλγαρη Γάμος Βέρες Δημοσιογράφος

Αυτές είναι οι βέρες της Ανθής Βούλγαρης και του Κώστα Κωνσταντινίδη

"Countdown! '' Υπόσχεση ιερή όπως την πρώτη μέρα. Τώρα και για πάντα. Με φόρεσες. Δεν είμαι λόγια. Δεν είμαι δεσμά. Χρυσοκόκκινος χαλκός να σε στενεύει.. Είμαι η αγάπη" Έγραψε στην ανάρτησή της η Ανθή. Δείτε εδώ την πρόβα νυφικού της Ανθής Βούλγαρη. Οι φωτογραφίες θα σε μαγέψουν.