Βίκυ Καγιά: Αυτό είναι το λαμπερό καμαρίνι της στο GNTM 3

Είναι γεμάτο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Αυτό είναι το λαμπερό καμαρίνι της στο GNTM 3

Τα γυρίσματα του GNTM 3 έχουν ξεκινήσει και οι 4 κριτές έχουν πάρει θέσεις μάχης για να βγάλουν για ακόμη μια χρονιά το επόμενο μοντέλο της Ελλάδος. Η Βίκυ Καγιά μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα ωστόσο, έκανε την ανάρτηση της στο Instagram και μας έδειξε το λαμπερό καμαρίνι της.

Η παρουσιάστρια ανυπομονεί να βγει στον αέρα ο τρίτος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων, ο οποίο θα είναι διαφορετικός από όλους τους άλλους. Όχι μόνο γιατί θα είναι αγόρια κορίτσια, αλλά και γιατί θα δούμε στην θέση του κριτή την Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Πριν από λίγες ώρες, η Βίκυ Καγιά μας έδειξε το λαμπερό καμαρίνι της, με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τι και αν είναι Κυριακή, οι προετοιμασίες γίνονται πυρετωδώς! Φέτος στο GNTM θα δούμε αλλαγές και μέσα στο σπίτι, αφού θα υπάρχουν δωμάτια χωρίς κάμερες. Δείτε τι άλλο θα αλλάξει.

Βίκυ Καγιά GNTM καμαρίνι

Δείτε το trailer του GNTM 3 με πρωταγωνίστρια την Βίκυ Καγιά

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά σε λίγες εβδομάδες και παρουσιαστές με δημοσιογράφους έχουν πάρει θέσεις «μάχης». Η Βίκυ Καγιά θέλοντας να ανακοινώσει και η ίδια τα ευχάριστα, δημοσίευσε ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει παντού.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο από το χειμώνα θα βρίσκεται στην τηλεόραση για ακόμη μια χρονιά με δυο project στο STAR. Το ένα είναι το Shopping Star και το άλλο το αγαπημένο GNTM που στον τρίτο κύκλο θα έχουμε και άντρες και γυναίκες.

Η Βίκυ Καγιά, η οποία είναι λάτρης του Instagram μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά της βήματα.

Χθες ωστόσο, θέλησε να κάνει με τη σειρά της, την ευχάριστη ανακοίνωση πως το GNTM 3 είναι έτοιμο να κάνει πρεμιέρα. Το trailer κυκλοφόρησε και είναι άκρως απολαυστικό. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως το "θαύμα" του έκανε και το Shopping Star με αποτέλεσμα να σκορπίσει χαμόγελα.

Αυτό είναι το βίντεο ανακοίνωση που έκανε η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτοντας τα ευχάριστα νέα