Μάρκος Σεφερλής: Η στιγμή που κατέρρευσε - «Έρχονταν στο νοσοκομείο και...»

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μάρκος Σεφερλής: Η στιγμή που κατέρρευσε - «Έρχονταν στο νοσοκομείο και...»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Μάρκος Σεφερλής όπου και αναφέρθηκε σε μια δύσκολη περίοδο όπου πέρασε, όταν λόγω της πολύς δουλειάς κατέρρευσε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Αυτή είναι η αποκάλυψη του Μάρκου Σεφερλή για την στιγμή που κατέρρευσε

«Συνέβη το 2009, όταν έκανα τον "Μπακαλόγατο". Ηταν τόσο κοπιαστική η παράσταση, τόσο απαιτητική, που έπαθα υπερκόπωση. Δεν με τρόμαξε όμως. Ερχονταν οι συνεργάτες στο νοσοκομείο και έκαναν πρόβες. Οταν είδα και αυτό από τον εαυτό μου, με ορούς να κάνω πρόβα, ε, είπα ότι είμαι ικανός για όλα. Από τότε δεν μου έχει συμβεί τίποτα, δεν κάνω κάτι το ιδιαίτερο. Ισα-ίσα, δεν κοιμάμαι πολύ... Είναι η ενέργεια που παίρνω από τον κόσμο που μου δίνει δύναμη. Οταν δεν δουλεύουμε, κάτι παθαίνω», απαντά.

Τον χειμώνα θα τον δούμε και στην τηλεόραση, αφού υπέγραψε με τον ΑΝΤ1, όμως θα κάνει και δύο παραστάσεις. «Πάντα περιμένει ο κόσμος να γελάσει και θέλω τον χειμώνα να τον αφιερώσω στον κόσμο! Θα κάνω λοιπόν δύο παραστάσεις και στο "Περοκέ" και στο Coronet, μια βραδινή, γιατί με έχει συνδέσει ο κόσμος με παιδική παράσταση, αλλά και μια εκπομπή στον ΑΝΤ1», δηλώνει και εξηγεί πως είχε πολλές προτάσεις κατά καιρούς, καθώς η τηλεόραση πάντα τον ήθελε. «Δεν είχα ανάγκη να βγω στην τηλεόραση.

Υπάρχω μέσω του θεάτρου επί μονίμου βάσεως, καθώς παίζονται οι παραστάσεις μου. Επίσης έχω κάνει όλα τα είδη εκπομπής. Ο κόσμος κατάλαβα πως με θέλει σε αυτό που με έμαθε από την αρχή, σε κάτι σπονδυλωτό, όπου να μην ξέρει πως θα εμφανιστώ, θέλει τα δικά μου αστεία, κάτι παραπάνω από μένα και όχι να παρουσιάζω απλώς μια εκπομπή και να έχω τους καλεσμένους που δεν είναι όλοι στο ύφος μου. Είναι δικό μου πρότζεκτ, είναι βράδυ, είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Είναι δύσκολο πολύ, θα έχει κόσμο και πάνω στη σκηνή και κάτω», αποκαλύπτει στο «Secret».

Ο Μάρκος Σεφερλής σε συνέντευξη του είχε αναφερθεί και στην συνεργασία του με τον Acun. Για ποιον λόγο δεν προχώρησε;

Μάρκος Σεφερλής: Εξομολογείται και συγκινεί - "Δεν είχα τα χρήματα και..."

Ο Μάρκος Σεφερλής σε μία συνέντευξη που παρέδωσε στο "7 ΜΕΡΕΣ tv” και την Εύη Βαλή, μίλησε ανοικτά και συγκίνησε με το εξομολογητικό του ύφος και τα όσα είπε.

Χαρακτηριστικά, αναφέρθηκε σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο που έζησε και πως εκείνη τη χρονική στιγμή, παρά τις αντιξοότητες κατάφερε να κάνει ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα του.

-"Ποια είναι η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας σας έως τώρα;"

-"Νομίζω ότι η πιο σημαντική στιγμή ήταν η απόφασή μου να πάρω το Δελφινάριο. Μια δύσκολη και μεγάλη απόφαση, που ούτε την οικονομική άνεση είχα τότε ούτε οι συνθήκες ευνοούσαν, αλλά νομίζω ότι τελικά το ότι πήρα το Δελφινάριο και άρχισα να ορίζω εγώ την καριέρα μου, ήταν η μεγαλύτερη στιγμή.

σεφερλης εξομολογηση

Από εκεί και πέρα, απέκτησα μεγάλη δύναμη, το κοινό ερχόταν στο Δελφινάριο για τον Σεφερλή και άρχισα να καταλαβαίνω ποια είναι η δύναμή μου και να κάνω πράγματα που ήθελα μόνο. Δύσκολο εγχείρημα, γιατί δεν είχα τα χρήματα και δεν ήξερα πού θα μου βγει όλο αυτό. Αλλά με την αγάπη του κόσμου, με την οικονομική βοήθεια και τη στήριξη φίλων, νομίζω ότι τα κατάφερα και πέρασα στην άλλη όχθη. Από εκεί και πέρα είδα τα πράγματα αλλιώς."