Στιγμές ευτυχίας για συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου - Φωτογραφίες από την εκκλησία

Το αποκάλυψε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου - Φωτογραφίες από την εκκλησία

Στιγμές ευτυχίας έζησε συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου, στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε από την εκκλησία είναι πολύ τρυφερές. Τι συνέβη;

Αυτή είναι η συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου που έζησε στιγμές ευτυχίας

Ο λόγος για την Ελένη Βουλγαράκη, η οποία έγινε νονά ενός πανέμορφο κοριτσιού, του οποίου οι γονείς είναι παιδικοί της φίλοι. Η χαρά της παρουσιάστριας - δημοσιογράφου, δεν μπορούσε να κρυφτεί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό μάλιστα στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους μερικές φωτογραφίες από το μυστήριο και ήταν όλες άκρως εντυπωσιακές.

«Το είπαμε όταν ήμασταν ακόμη παιδιά και να που το κάναμε πράξη τελικά! Η πραγματικότητα βέβαια, ξεπέρασε κατά πολύ την φαντασία μας και κάπως έτσι, ανάμεσα στις μάσκες και κορονοϊους βάφτισα το παιδάκι σας! Και ήταν όλα ονειρεμένα όπως μου υποσχέθηκε ο φίλος μου, ο Στέλιος Μανωλάς και η Μαρία μας ήταν αληθινή πριγκίπισσα μέσα στο φόρεμά της!

A day to remember κυριολεκτικά και από όλες τις απόψεις! Θα Σ αγαπάω πολύ και για πάντα μικρούτσικη μας! Να είσαι υγιής τυχερή και ευτυχισμένη όλη σου την ζωή!!» έγραψε η Ελένη Βουλγαράκη στη λεζάντα της ανάρτησής της. Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την Σίσσυ Χρηστίδου σε παραλία και οι φωτογραφίες είναι αρετουσάριστες.

Μεταγραφή "φωτιά" από τον Alpha στο Open και την Σίσσυ Χρηστίδου

Μια μεταγραφή "φωτιά" έγινε γνωστή η οποία θα συζητηθεί. Συγκεκριμένα, ένα πρόσωπο του Alpha, πηγαίνει στο Open και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μετά το τέλος της Ελένης από την τηλεόραση.

Ο λόγος για την Μαρία Κεφαλλωνίτη, την επί τρία χρόνια βοηθό της Ελένης Γελαλή, στην εκπομπή «Ελένη». Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε θα βρίσκεται πίσω από τις κάμερες του «Έλα χαμογέλα» και συγκεκριμένα παίρνει την θέση της αρχισυνταξίας.

Η Μαρία Κεφαλλωνίτη εργαζόταν επί χρόνια στον Alpha, καθώς εκτός από την Ελένη Μενεγάκη έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με την Κατερίνα Καραβάτου και την Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου.

Το «Έλα Χαμογέλα» επιστρέφει με τα ίδια πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες και κάποιες αλλαγές στους συνεργάτες που βρίσκονται πίσω. Μέχρι ωστόσο να επιστρέψουν στα πλατό, η Σίσσυ κάνει τις διακοπές της μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη.