Η δημόσια ανάρτηση της Eurovision για την Ελένη Φουρέιρα - Τι συνέβη;

Έτσι τίμησαν την τραγουδίστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η δημόσια ανάρτηση της Eurovision για την Ελένη Φουρέιρα - Τι συνέβη;

Η Ελένη Φουρέιρα έχει αφήσει το δικό της "σημάδι" στην Eurovision με την απίστευτη εμφάνιση της το 2018. Δυο χρόνια μετά την συμμετοχή της, η επίσημη σελίδα του μουσικού διαγωνισμού έκανε μια ανάρτηση για χάρη της.

Μετά την Eurovision η τραγουδίστρια είδε μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ευρώπη και ειδικά στην Ισπανία. Πραγματοποίησε πολλές συναυλίες, ενώ έχει κάνει δεκάδες fanclub.

H επίσημη λοιπόν σελίδα της Eurovision στο Instagram, πριν από μερικές ώρες, μοιράστηκε ένα βίντεο απόσπασμα από την εμφάνιση της επί σκηνής το 2018.

«Δεν γίνεται να έχουμε καλοκαιρινή playlist χωρίς το τραγούδι της Κύπρου», έγραψαν στην λεζάντα της ανάρτησης. Όπως ήταν επόμενο, θαυμαστές της από διάφορες χώρες, έσπευσαν να σχολιάσουν.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως πριν μερικές εβδομάδες έγινε γνωστή και μια πολύ δυσάρεστη είδηση για πρόσωπο που είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, πέθανε ο αγαπημένος Αγάθωνας.

Ελένη Φουρέιρα: Το δημόσιο μήνυμα γεμάτο νόημα για την Eurovision του 2018

Ένα δημόσιο μήνυμα γεμάτο νόημα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ελένη Φουρέιρα. Συγκεκριμένα, αφορούσε και τη συμμετοχή της το 2018 στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision όπου είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο και είχε κερδίσει την δεύτερη θέση.

Η τραγουδίστρια μετά την νίκη της είδε τεράστια επιτυχία στα επαγγελματικά της, ενώ έγινε γνωστή και αγαπητή σε όλη την Ευρώπη. Μάλιστα, συνεργάστηκε με επιτυχημένα πρόσωπα του χώρου, ενώ τα τραγούδια της μετρούν εκατομμύρια views.

Αυτό ήθελε να επισημάνει το μήνυμα που έγινε, καθώς όπως έγραφε, δεν χρειάζεται να βγεις πρώτος για να κάνεις επιτυχία και να γίνει γνωστός στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Ανατροπή για την Ελένη Φουρέιρα. Κέρδισε τη Eurovision 2018 και έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα

Ελένη Φουρέιρα eurovision 2018