«Ράγισε» καρδιές η Καίτη Φίνου με το "αντίο" της στον Γιάννη Πουλόπουλο

Η συγκινητική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ράγισε» καρδιές η Καίτη Φίνου με το

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Καίτη Φίνου θέλησε να πει το δικό της "αντίο" στον Γιάννη Πουλόπουλο, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή και με τα λόγια της, κατάφερε για ακόμα μία φορά να "ραγίσει" καρδιές.

Ο γνωστός ερμηνευτής σκόρπισε τη θλίψη με τον θάνατό του και σύσσωμη η ελληνική showbiz θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον τρόπο που του αρμόζει.

Ένα από τα μηνύματα που ξεχώρισαν ήταν και αυτό της Καίτης Φίνου.

Η ηθοποιός είπε το δικό της "αντίο" στον καλλιτέχνη ο οποίος "έντυσε" μουσικά την πρώτη της κινηματογραφική δουλειά.

"Έφυγε και ο Γιάννης Πουλόπουλος......Συντρόφεψε με τα τραγούδια του τους πλατωνικούς έρωτες της εφηβείας μου....Έντυσε μουσικά και το φινάλε της πρώτης μου ταινίας "ο παρθενοκυνηγός".Καλό σου ταξίδι Γιάννη μας.....Συλλυπητήρια στην οικογένειά σου...." έγραψε η Καίτη Φίνου, ενώ πριν από λίγες μέρες είχε συγκλονίσει με μία ακόμα ανάρτησή της.

Καίτη Φίνου Γιάννης Πουλόπουλος

Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου: "Κόβω τα αντικαταθλιπτικά! Είναι δύσκολες στιγμές..."

Στην εφημερίδα «On time» και στη Σάσα Σταμάτη μίλησε η Καίτη Φίνου μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου και όσα είπε συγκλονισαν.

H αγαπημένη Καίτη Φίνου, τα τελευταία δύο χρόνια βιώνει δύσκολες στιγμές που τις έχουν κοστίσει πολύ ακριβά. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έχασε τις δύο αδελφές της και η θλίψη της είναι απύθμενη. Η άσχημη ψυχολογική της κατάσταση την οδήγησε να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία με σκοπό να σταματήσει τα αντικαταθλιπτικά χάπια.

Η συγκλονιστική συνέντευξη της Καίτης Φίνου για τις δύσκολες στιγμές που περνάει

"Εδώ και 2,5 μήνες έχω αρχίσει ψυχοθεραπεία. Είναι η δεύτερη φορά στη ζωή μου που κάνω. Την πρώτη την έκανα στα 41, όταν είχε αρχίσει να μην χτυπάει το τηλέφωνο και είχα αρχίσει να παίρνω κιλά. Τώρα ξεκίνησα πάλι, γιατί τα δύο τελευταία χρόνια πέρασα πολλά. Έχασα τις δύο αδελφές μου.

Το 2018 έφυγε η Μαίρη και το 2019 η Γιάννα. Ήρθε ο κορονοϊός, μείναμε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι. Ζούσα τις ημέρες του κορονοϊού με τις φωτογραφίες τις οικογενειακές και αυτό αντί να με κάνει καλύτερα με έκανε χειρότερα και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ.

Από τα μέσα του lockdown περίμενα να βρω τον/την ψυχίατρο που θα με αναλάμβανε. Μέσω ενός φίλου, μετά από συζητήσεις με άλλους ψυχιάτρους, μου σύστησε μία ψυχίατρο – ψυχοθεραπεύτρια και πηγαίνω εκεί. Βρίσκομαι στη φάση που κόβω τα ladose και όντως είναι δύσκολες οι στιγμές αυτές μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός.

Κάνω αποτοξίνωση, το παλεύω μόνη μου με πολύ μεγαλύτερες κρίσεις πανικού επειδή παίρνω μισό χάπι πλέον. Αλλά επειδή της έχω ζήσει τις κρίσεις πανικού χρόνια δεν σηκώνομαι να πηγαίνω στα επείγοντα, όπως έκανα κάποτε" Δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός.

Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου με αυτά που δήλωσε..."Απέβαλα από το παιδί του Λευτέρη Πανταζή" είπε. Διαβάστε εδώ τι συνέβη.