Γιώργος Παπαδάκης: Ήρθαν τα νέα από τον ANT1

Έγινε η ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαδάκης: Ήρθαν τα νέα από τον ANT1

Μόλις πριν από λίγο ήρθαν από τον ΑΝΤ1, μερικά σημαντικά νέα τα οποία αφορούν τον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή του Καλημέρα Ελλάδα, η οποία επιστρέφει και πάλι στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 06:00 το πρωί, ο Γιώργος Παπαδάκης θα μας λέει «Καλημέρα Ελλάδα»!

Εδώ και 30 χρόνια, ξεκινάμε μαζί τα πρωινά! Ο Γιώργος Παπαδάκης θα πει την πρώτη «καλημέρα» για φέτος στις 7 Σεπτεμβρίου, στις 6 το πρωί. Η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται πάλι στους δέκτες μας μαζί με την πιο έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Στα 30 χρόνια μετάδοσής του, το «Καλημέρα Ελλάδα» έχει δώσει δυναμικό παρών στα μεγάλα γεγονότα και έχει παρέμβει αποτελεσματικά στα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία. Με ρεπορτάζ και ειδήσεις από όλες τις γωνιές της χώρας, ο Γιώργος Παπαδάκης - έχοντας στο πλευρό του μια εξαιρετική δημοσιογραφική ομάδα - βρίσκεται καθημερινά, κοντά στον Έλληνα πολίτη.

Γιώργος Παπαδάκης πρεμιέρα

Ο Γιώργος Παπαδάκης, με την εγκυρότητα, το χιούμορ και την αμεσότητά του, κέρδισε δικαίως όχι μόνο την πρωτιά στη μάχη της ενημέρωσης αλλά και την πρώτη θέση στην καρδιά και τη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού.

Η δημοφιλής ενημερωτική εκπομπή, ανανεωμένη και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, σε μια χρονιά δύσκολη και απαιτητική για όλους μας, θα είναι εδώ για να φέρει στο προσκήνιο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για είμαστε ενημερωμένοι πολίτες.

Μαζί του οι: Γιώργος Γρηγοριάδης, Χρύσα Φώσκολου, Δημήτρης Χριστούλιας.

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Άννυ Ζιώγα, Αντώνης Παπαδάκης

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Άρης Σαλβάνος, Χριστίνα Τσιόκρη, Λάζος Μαντικός, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου (Θεσσαλονίκη).

Πρεμιέρα: Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 06:00

Μόλις πριν λίγο, έγινε και η ανακοίνωση για τη Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

ΑΝΤ1: Όλες οι εξελίξεις με τον Γιώργο Παπαδάκη και το Καλημέρα Ελλάδα

Μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά ο αγαπημένος Γιώργος Παπαδάκης με την ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας μεταφέρω όλες τις εξελίξεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Φέτος,ο Γιώργος Παπαδάκης συμπληρώνει 30 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα του σταθμού του Αμαρουσίου και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος που έχει καταφέρει να «χτίσει» μια τόσο μεγάλη επιτυχημένη πορεία στο χώρο της τηλεόρασης.

Τις τελευταίες ημέρες οι προετοιμασίες για την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» γίνονται πυρετωδώς από τους συνεργάτες τους, καθώς πολύ σύντομα θα μας πει «Καλημέρα» στις 06:00 το πρωί όπως κάνει κάθε ημέρα από το 1992.

Αυτές είναι όλες οι εξελίξεις στον ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη και το Καλημέρα Ελλάδα

Ο Γιώργος Παπαδάκης και το «Καλημέρα Ελλάδα», επιστρέφουν στον αέρα του ΑΝΤ1 στις 7 Σεπτεμβρίου. Στο πλευρό του μάλιστα, θα έχει ένα καινούριο πρόσωπο, μετά την αποχώρηση της Αλεξάνδρας Καϋμένου. Δείτε εδώ πως την είχε αποχαιρετήσει ο παρουσιαστής.

Όπως με ενημέρωσε πρόσωπο μέσα από το κανάλι και θα σας μεταφέρω εδώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr με κάθε επιφύλαξη, η αντικαταστάτρια της δημοσιογράφου, θα είναι η Χρύσα Φώσκολου, η οποία βρισκόταν μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη.

Να σημειώσω επίσης, πως ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά αλλάξει ώρα η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», λόγω του ότι οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 σκέφτονται η πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά να ξεκινάει 20 λεπτά νωρίτερα από το κανονικό που ήταν στις 10:00. Δείτε εδώ αναλυτικά το ρεπορτάζ.