Χωρισμός - ταραχή για πρώην παίκτρια του GNTM

Έγινε γνωστό σήμερα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χωρισμός - ταραχή για πρώην παίκτρια του GNTM

Κανονική ταραχή προκάλεσε η είδηση για το χωρισμό μία πρώην παίκτριας από την περασμένη σεζόν του GNTM! Η ίδια το αποκάλυψε σήμερα το πρωί, μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ.

Πρόκειται για μία από τις παίκτριες που μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει ψηλά στον διαγωνισμό, άφησε ωστόσο το στίγμα της με το εκρηκτικό ταπεραμέντο της.

Ο λόγος για την Κατερίνα Πεφτίτση, η οποία αποκάλυψε σήμερα πως χώρισε με τον σύντροφό της, ο οποίος είχε περάσει από οντισιόν για το GNTM 3.

«Ο σύντροφός μου έχει περάσει το πρώτο casting, αλλά τώρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Δεν ήμουν εγώ που τον προέτρεψα, αλλά εγώ του είπα όλα τα θετικά και τα αρνητικά. Δεν έχει ασχοληθεί ποτέ, είναι η πρώτη του φορά. Θα δούμε πώς θα πάει αν το κυνηγήσει όντως. Δεν το θεωρώ επικίνδυνο να υπάρξει φλερτ, το θεωρώ αυτονόητο. Όταν είσαι σε ένα σπίτι άντρες και γυναίκες μαζί θα υπάρξει και φλερτ και όλα αυτά».

Όλα αυτά τον Ιούνη στην κάμερα του Happy Day, γιατί σήμερα, στην κάμερα του Καλοκαίρι Νοτ, στο Open, ήρθε και η αποκάλυψη του χωρισμού.

Η νεαρή παίκτρια, εξήγησε πως ο πρώην της πέρασε μεν στο κάστινγκ της παραγωγής αλλά δεν θέλησε για δικούς του λόγους να συνεχίσει παρακάτω. Εκεί τόνισε πως δεν θέλει να πει άλλες λεπτομέρειες μιας και η σχέση αυτή έχει ήδη τελειώσει.

Νέα "καρφιά" για το GNTM - «Μου κάνει λίγο κρεαταγορά»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και δε δίστασε να πετάξει μερικά νέα "καρφιά" για το GNTM, ξεκαθαρίζοντας πως ο τρόπος με τον οποίο φέρονται στους διαγωνιζόμενους, του θυμίζει λίγο την κρεαταγορά.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός σχολίασε με τον δικό του τρόπο τα τηλεοπτικά δρώμενα και φυσικά δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς που δεν είναι άλλο από το GNTM.

«Όσον αφορά το GNTΜ δεν θα μπορούσα να το παρακολουθήσω γιατί, επειδή το κατέχω το θέμα, δεν μου δημιουργεί κανένα ενδιαφέρον. Πόσο μάλλον που, μια δυο φορές που το είδα για τηλεοπτικούς λόγους, δεν μου άρεσε.

Μου έκανε λίγο κρεαταγορά και την επόμενη χρονιά ήταν ακόμα πιο σκληρό» πρόσθεσε με σαφήνεια ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. «Πως χρησιμοποιούν έτσι τους ανθρώπους; Από τη μία δηλαδή είμαι υπέρ του να βλέπουμε ριάλιτι και να ενημερωνόμαστε για το τι γίνεται στην κοινωνία, αλλά όχι στην καπίλευση και την εκμετάλλευση του μέσου παίκτη ενός ριάλιτι».

«Επομένως, το GNTM είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει αλλά μου φαίνεται ενδιαφέρον ότι θα έχει πλέον τα δύο φύλλα» κατέληξε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

Θυμίζουμε πως μόλις πριν λίγες μέρες βγήκε ένα νέο τρέιλερ για το GNTM 3 - δείτε το εδώ.