Βυθισμένη στην θλίψη η Μελίνα Ασλανίδου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βυθισμένη στην θλίψη η Μελίνα Ασλανίδου

Βυθισμένη στην θλίψη είναι η Μελίνα Ασλανίδου, όπως και πολύς κόσμος από τον χώρο της showbiz, μετά την είδηση πως πέθανε ο κορυφαίος τραγουδιστής, Γιάννης Πουλόπουλος.

Η τραγουδίστρια, θέλησε με μια ανάρτηση της να πει και δημόσια το δικό της «αντίο» για τον επιτυχημένο αυτό καλλιτέχνη που έγραψε ιστορία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία του και έγραψε στην λεζάντα της:

«Καλό ταξίδι .....Γιάννης Πουλόπουλος ...#Ήταν ο έρωτας μου όταν ήμουν παιδί ,αγάπησα βαθειά την φωνή του , μάλιστα τον είδα και να τραγουδάει ζωντανά κάπου στην Θεσσαλονίκη .... πρόλαβα ... γιατί σταμάτησε νωρίς να τραγουδά ... κάποια στιγμή τυχαία τον συνάντησα σ ένα μαγαζί και πήγα του μίλησα να του εκφρασω τον θαυμασμό μου , μας κέρασε να πιούμε μαζί ένα ποτηράκι μας μιλούσε ωρες για τον καλό του φίλο Γιάννη Πάριο , έφυγα γεμάτη από χαρά γιατί γνώρισα έναν μύθο για Μενα ... οι καλλιτεχνες που έβλεπα μικρή στις ταινιες ήταν σαν ψεύτικοι στα παιδικά μου μάτια .....

Αργότερα γνώρισα την κόρη του και την γυναίκα του υπέροχα πλάσματα ... καλό ταξίδι Γιάννη Πουλόπουλο ... δύναμη στην οικογένεια σου εύχομαι ...θα τα πούμε την Τετάρτη για το τελευταίο αντίο αφού δεν προλάβαμε να πούμε και άλλες κουβέντες .... Σ ευχαριστούμε που μοιράστηκες το δώρο της καλής σου φωνής ... και μας έδειξες έναν δρόμο .... τον δικό σου το δρόμο στην μουσική .... Ευχαριστούμε .... Αντίο...»

Χθες επίσης, έκανε και μια δημόσια έκκληση μέσα από ανάρτηση της. Δείτε τι συνέβη.

Συγκίνησε η Μελίνα Ασλανίδου - Ο θάνατος που την βύθισε στην θλίψη

Ένας θάνατος που έγινε γνωστός «βύθισε» στο πένθος την showbiz. Ανάμεσα στα πρόσωπα που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν και η Μελίνα Ασλανίδου η οποία ράγισε καρδιές. Η είδηση αυτή της «τσάκισε» την ψυχολογία.

Η τραγουδίστρια είναι χρήστης των social media και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, ειδικά τώρα την περίοδο των καλοκαιρινών της διακοπών.

Χθες ωστόσο, συγκίνησε τους followers της με μια ανάρτηση. Μια ανάρτηση για τον σπουδαίο ποιητή, Ντίνο Χριστιανόπουλο ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Ο ίδιος φοίτησε στο Τμήμα Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και από το 1958 ως το 1965 εργάστηκε ως βιβλιοθηκάριος στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης.

Την πρώτη του εμφάνιση στη λογοτεχνία πραγματοποίησε το 1949 με τη δημοσίευση του ποιήματος «Βιογραφία» στο περιοδικό της Θεσσαλονίκης «Μορφές». Τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε η πρώτη του ποιητική συλλογή με τίτλο «Εποχή των ισχνών αγελάδων».

Ο Ντίνος Χριστιανόπουλος τοποθετείται ανάμεσα στους σημαντικότερους ποιητές της ομάδας που είναι γνωστή ως «Κύκλος της Διαγωνίου» και κινήθηκε στο πλαίσιο του ομώνυμου περιοδικού που ο ίδιος ίδρυσε (Νίκος-Αλέξης Ασλάνογλου, Γιώργος Ιωάννου, Τάσος Κόρφης, Βασίλης Καραβίτης, κ.α.). Η ποίησή του χαρακτηρίζεται από έντονα ερωτική διάθεση και επιρροές από το έργο του Κωνσταντίνου Καβάφη.

Η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου για τον θάνατο που της "τσάκισε" την ψυχολογία και ράγισε καρδιές

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να αποχαιρετήσει και δημόσια αυτό τον σπουδαίο ποιητή, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του και γράφοντας «Καλό ταξίδι».

Μελίνα Ασλανίδου instagram θάνατος