Καραντίνα τέλος για την Ιωάννα Τούνη - Έφυγε ξανά για διακοπές

Για πού το έβαλε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καραντίνα τέλος για την Ιωάννα Τούνη - Έφυγε ξανά για διακοπές

Η Ιωάννα Τούνη κάθισε σε καραντίνα για 14 μέρες οικειοθελώς, ωστόσο πλέον έφτασε στο τέλος της και δεν περίμενε ούτε μία μέρα. Έφυγε ξανά από τη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε νέες διακοπές αφού το καλοκαίρι για εκείνη φέτος, δεν έχει τέλος.

Η πανέμορφη influencers το ζει και με το παραπάνω. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το καλοκαίρι, υποσχέθηκε να μην αφήσει μέρα να πάει χαμένη και έτσι οι διακοπές της είναι πραγματικά αξιοζήλευτες.

Πριν από λίγο καιρό, η Ιωάννα Τούνη είχε ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως αποφάσισε να μπει σε "καραντίνα" καθώς φοβόταν μετά τις διακοπές της μήπως έχει κολλήσει τον ιο και δεν το γνωρίζει.

Έτσι μετά από δεκατέσσερις μέρες καραντίνας, η Ιωάννα Τούνη βγήκε από το σπίτι, έφτιαξε βαλίτσες, πήρε αεροπλάνο και πλοίο και κοντεύει σε νέο καλοκαιρινό προορισμό! Όπως ανέφερε η ίδια στα Instagram Stories της… δεν γυρνάει πίσω μέχρι το ημερολόγιο να δείξει 31 Αυγούστου.

Ιωάννα Τούνη καραντίνα

Είδωλο: Ο επικός τρόπος που απάντησε η Ιωάννα Τούνη στα αρνητικά σχόλια

Για ακόμα μία φορά, η Ιωάννα Τούνη απέδειξε πως είναι το απόλυτο είδωλο, μιας και κατάφερε να αντιμετωπίσει με χιούμορ μία δυσάρεστη κατάσταση και να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε κάτω από μία φωτογραφία της, με τον πιο επικό τρόπο.

Η πανέμορφη influencer καταφέρνει κάθε φορά να αντιμετωπίζει με χαμόγελο κάθε κατάσταση που δεν της αρέσει και δεν αφήνει κανέναν να την κάνει να αισθάνεται άσχημα.

Έτσι, πριν από μερικές μέρες ανέβασε μία selfie η οποία σχολιάστηκε πολύ λόγω της επεξεργασίας που είχε, ενώ αρκετοί σχολίασαν αρνητικά και το μακιγιάζ που είχε επιλέξει να κάνει η Ιωάννα Τούνη.

Έτσι, χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε μία ολόσωμη φωτογραφία, στην οποία φαίνονται τα οπίσθιά της και έγραψε:

«Αφού δεν σας άρεσαν τα μούτρα μου στην τελευταία φωτό που έβαλα, θα ανεβάσω λίγο κ...λο που είναι στανταράκι επιτυχία»!

Δείτε εδώ και τη συγκινητική εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη για την οικογένειά της.